Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro komšije iz RSrpske , kojem Dodiku da vjerujete? Onom sto obećava ujedinjenje sa Srbijom, Onom sto se kandiduje za predsjedništvo BiH Onome sto obećava Hrvatima 3. entitet ili svoj trojici !!!
@novipsovman345 e moja budalo , Dodika je briga za tebe isto ko i Bakira za mene
@novipsovman345 Ma možemo se mi družit i zaoprave , zašto ne .... samo kažem da to što on priča i na šta raja u RSu nasijedaju je samo predizborna , kakva nezavisnost .. onda bi krenulo rafalno , Sandžak , Vojvodina , Istra ...
Kad bi moglo i Bosna bi se ujedinila sa Finskom ili Norveškom.
Ovaj krkan troluje i peca somove na durdubak. A oni samo skaču.. 😁.. Da li je mogučlće da kod nekih ovo prolazi? Vidjećete priču ako kojim slučajem bude izabran u Predsjedništvo.
А шта сад па оће овај БЕОГРАЂАНИН?
Kad već laješ, Milorade, treba da znaš da je većina u RS - trećina u BiH.
Naravno da bi se izjasnila kad ste stvorili gotovo etnicki cist entitet! Zasto Hrvati sute?!?
sute jer ih nema u rs-u 😁
Dodikov slogan za ovaj referendum bi bio:" Muko moja pređi na drugoga!" ...HAHHAAHHAHAHA
isto tako 100 % gradjana federacije bi se izjasnilo da de ukine rs
Ja šuplje priče ono će tražiti da se nešto ukine! Pa i ja ću tražiti da se ukine Srbija i to je nakardna tvorevina stvorena na užasima i progonima, vječiti izvor nestabilnosti i pokretač svih sukoba i ratova na Balkanu unazad 500 godina.
Hahaha, da to nece neki izbori opet? Ista prica krece. Hajd sad malo Bake da brani Bosnu i u krug do oktobra.
I sta bi bilo kad bi se putem tog visevjekovno najavljivanog Referenduma izjasnili za oCepljenje? Sta onda vlahadijo? Vi se jedino mozete oCepiti takobsto cete od traktor proizvodjaca John Deer traziti da vam bude sponzor i onda preko Drine, dje i pripadate.
@domi ovo što su ih Turci razvukli do hrvatske krajine im najveći uspjeh u istoriji. Hrvati su ih šutnuli do nas, a uskoro ih treba vratiti na desnu obalu, u tamni vilajet.
pa de ga vise sprovedi..... da vidis kako ce biti
Zapad ne dopušta stvaranje velike srbije, jer mu to ne odgovara. Tendencije su da se ide u smanjivanje trenutno postojeće.Sa druge strane, nato je duboko ušao u rusko interesno područje i putin nema snage da pomogne srbima.Najviše što može je da šalje nekakve smiješne motoriste i umjetnička društva ali mu ni to više nedaju.
bice ovdje jos rata, narod ovce politicari manipulatori, samo me interesuje stace biti posljedice narednog rata osim mnogobrojnih zrtava... dal ce onda biti Republika BiH, Federacije BiH i RS se pripojiti Srbiji, ili cemo ipak imati 3 entiteta pa da se nastavi ovaj bijednicki nacin zivljenja. Ne interesuje me kako ce se zvati drzava niti ko je koje nacionalnosti, vjere, hocu da omladina zivi i ima perpektivu da ne idu nasi ljudi vani trbuhom za kruhom, hocu da radimo i imamo normalan zivot!
Referendumsko pitanje u eresu : Hoćete li do kraja života da jedete sijeno 1., 2. il 3. klase ?
Dok ti pokušaš za 30 godina organizovati referendum iz tkz. Republike Srpske će se iseliti 800.000 - 900.000 Srba tražeći posao u zapadnoj Evropi, Americi, Kanadi i Australiji
samo traktor je srbima spas