Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo priznao da su sljedbenici organizatora genocida?
Pronašo se u toj izjavi. Sad imamo i dokaz da je on sljedbenik toga
Ja znam dobro šta se desilo u Srebrenici...GENOCID se desio.. To su riječi ovog debila..fašiste, genocidaša.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj buducnost mladih je u rs, jest ali u qurcuu
Ti ces rs dovesti u propast a srski narod u rs mozda u nestanak sjecas seti rijeci majmune laktaski nije ovo vise 92 konjino
Jao gluposti i komentara ama Mile je expert za sve ove političare, Bakir kasni ali uči od Milorada, tek sada se sjetio da kao i Mile pred izbore podijeli koju markicu seljacima i tako kupi još jedan mandat. Fuj gade mi se i narod glupi i političari pokvareni.
Covjek sasvim u pravu. Prvi prijatelj mu je Rusija a drugi Njemacka i treci Amerika. Prvi prijatelj mu je bioloski gledajuci kroz vjeru, a ostala dva su mu prijatelji iz razloga zato sto se pisa po Bosancima bolje receno po Muslimanima. A ludi Bosnjo jos uvijek vjeruje u zapad ili EU/NATO. Vjeruje onima koji su uveli Embargo i posmatrali u Srebrenici, onima koji obecavaju clanstvo u EU i NATO decenijama.
Dodik je labilna ličnost.
Ne znam čemu ljutnja bosanac? Čovjek je rekao istinu. Nema veze, ko se ljuti, upadne mu kruti.
i dodo neke opasne droge poceo uzimati pa halucinira
At,,zvani konjo
Najveci problem je sto ke Baja spreman svasta da napravi, ako bude gubio stolicu.
Hahaha...gdje su vam ti prijatelji, kad izađeš izvan granica naše prelijepe Bosne i Hercegovine, za entitet RS niko ne zna. Znaju vam braća preko Drine i zapadni susjedi što su vas protjerali, a ti im spašavao Pelješki most. Ublehaš!
Dodik priznao da su sljedbenici organizatora genocida i da nisu sami tj rs.
Odlično ih (Bosanske srbe) je Milošević opisao 'rođaci sa sela'... Samo prosipaju te seoske fore i tako prolaze na izborima... Uglavnom uvrijedi drugog i drugačijeg a ako ima priliku i oduzeti mu imovinu, život.....
Genocidasi ste
Dodig se pronašao i sve priznao.
sta je to rusija ulozila u bih ili bas rs ?
Neka ga dzaferovic tuzi