Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Mile, trese se Nevesinje, boli te uvo za Albance, hajvanu. Nevesinje, Nevesinje, Mule, pardon, Mile, gkasali smo, Mile!!!?
Mile, hsjvanu, trese se Nevesinje, i tu si konačno popušio! Đe potpisa NATO. Konju!
Prvo nisi čovjek. Drugo toliko vulgarnih riječi si uputio istom tom narodu da bih ti ja odgovorio ko te j...
Sramota je da ljudi ginu u 21. stoljecu na oko 6 stupnjeva. U Japanu se ni na 9 ne gine. Tehnologije za kvalitetnu gradnju ocito postoje ali se u zemljama poput Albanijee, gradjevinske dozvole ocito dijele "potkivanjem"
@DamirJusufbasic kao i kod nas...nista bolja nije situacija
Tako treba Mile.Prvo biti čovjek pa onda ostalo.
Poslaće.Dok vide kakve su potrebe itd.Mile će prvi inicirati pomoć .Bošnjak je cicija kad treba iskeširati .Srbi su širokogrudniji kad su ove stvari u pitanju.
Hm.Ne znam.Kad su bile poplave osim što nismo dovoljno pomogli jedni drugima čak se i pokralo dio pomoći došao sa strane.Naši vlastodršci čak kradu i od djece sa posebnim potrebama itd.Mi imamo ozbiljnu krizu morala kao narod.
Srbija i Albanija - jedna dusa dva tijela
U Albaniju uputio telegram saucesca, a Vucicu telegram radosti.