Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Trokutistanu osnivaju fond za razvoj džamija, slanje na takmičenje u recitacijama iz Kurana, pomoć braći Paštunima
Ovo nije rešenje. To je samo jedan u nizu vidova ekonomskog ropstva u koje je BiH zapala. Pod plaštom humanosti izvlače se ogromna srestava iz BiH. Za medicinski tretman u inostranstvu plaća se i po pola miliona evra za tretmane koji uglavnom opet fatalno završe. To nam slabi zdravstveni sistem i povećava smrtnost u zemlji jer nedostraju srestva za lečenje inače izlečivih bolesti. Resenje je u razvoju domaćih bolnica i klinika.
Kako smo mala i siromašna zemlja ne možemo razviti klinike za sve, ali je moguće sklopiti ugovore sa drugim zemljama koje imaju sličan problem. Moguće je npr. razviti modernu kliniku za oftalmologiju u Tuzli i sklopiti ugovor sa Hrvatskom i Srbijom da se tu operišu i njihovi osiguranici a da mi svoje za srčana obolenja šaljemo npe u Sremsku kamenicu a malignitete u institut za tumore u Zagrebu.
sta tebe boli kyrac za srbskim fondom?
Svaka čast komšije, ovo bi i mi u Federaciji morali pod hitno srediti, jer užasno je svakodnevno gledati i slušati apele za pomoć oboljelim osobama, kojim je potrebno liječenje vani, jer naši doktori definitivno nemaju kapacitet da lijeće veliki dio bolesti, od kojih su neke i trivijalne stvari.
Da nije bolestan, Mr. Dodik!
Da Bog da se ni marka u taj Fond ne prikupila i što više djece se ne izlječilo............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@Zilot Pa što onda genocidno-zločinačka vrs nije ubijala i srpsku djecu, kad je tako zdušno ubijala Bošnjačku, ako su sva djeca jednaka (Sarajevo 1.601, Višegrad 375, Prijedor 102 itd)...ja ne priznajem nakaradnu izdrkotinu Rs i nikako ne mogu da živim u toj izdrkotini iako imam svoje zemlje tamo.....to je za mene samo dio RBiH koji je privremeno okupiran kuroslavljem
@Zilot Pa i za mene su neprijatelji prljava srpska djeca koja vole i poštuju nakaradnu izdrkotinu Rs i ja želim da ih dnevno na stotine krepaje u najgorim mukama ko paščad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaha DoDo zena ti je ogavna hahahahaha fuj ne bi biciklo na nju naslonio haha
Siniša Karan a Dino rađa... Kako to...
--- liječenje djece u inostranstvu Đe mu je to inostranstvo, SARAJEVO ili Srbija ???. Mislim da mu je RUsija majka, tako da ne vjerujem da majku može smatrati inostranstvom !!
Bravo Mile, ti znas kako s Srbima, složiš ga s guza i onda radiš sto ti volja. I ja sam ti isti, složim ga mojoj Biljki s guza , imogu što hoću.
Ma on ce ovo da najavi na leđa građanima RS. Hoće da kaže da je pare potrošio i da nema.vise para pa apeluje na solidarnost. Ko je toliko glup njemu ili bilo kom političari lopovu da vjeruje. Čim se sakupe ozbiljnije pare on ce to pokupiti radi "višeg interesa"
Legende... opuhali iz Zdravstvenog fonda sve sto se moglo opuhati, stotine miliona ukradene, i sad pravi fond za lijecenje djece koji ce popunjavati opet obican narod... Idealno, nema sta...
...ovom volu, ništa ne vjerujem....😠
@burnbabe ne vrijeđaj životinje ;))
mogu li ja biti direktor? pik ja prvi sam se javio :)))
Sinisa Karan onaj organizator referenduma..
Samo još jedan džep da ima odakle zagrabiti.
igor Dodik donirao ona 3 miliona drzavnih para