Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Cosic: \"Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Svaki komentar je suvisan. Treba ovo poslati Ban Ki-moon-u :)
davljenik se i za slamku hvata. imam blagi osjecaj da mu se blizi kraj, a nadam se da ce uz njega potonuti i svi drugi radikali, bez obzira koje vjere i nacije bili.
Poštovano uredništvo (ako ovo uopšte čita): Zašto se u čak i u javnim medijima (TV, novine, web) naziv \"Republika srpska\" oslovljava bez navodjenja da se radi o BiH entitetu? To je jedna obična stvar koja puno znači. Ljudi na kraju krajeva dobivaju pogrešno shvaćanje šta je ustvari BiH entitet Rep. sprska. Samo se može čuti \"Rep. srpska\" Možda je već i kasno ali ipak: moj zahtijev za urednike da ubuduće u naslovljavanju Rep. srpske naslove da se radi o BiH entitetu: bosansko-hercegovački entitet Republika srpska. Isto vrijedi i za Federaciju BiH. Malo mučno ali vrijedi. Ni jedno ni drugo nisu ništa a narodu se predstavljaju kao države. Srdačan Pozdrav
hvala ti rašo sto si mo ostavio pola kila špeka kad si razvaljivao guzoove moje mame - sandzacke qurve
Ja kada sjednem da objedujem sa gostima za stol meni mama stavi papirnu kesu na glavu sa prorezima za oči i usta. Pogodite zašto?
Rašo 06.05.2011. u 23:16 @zeleni zub pokvareni zubu marš u kereću kučicu.Sutra kad zalaješ dobičeš praseće kosti da glođeš. JESI LI TI HUMANO PRESELJEN??
Poseban pozdrav šupčinama sa poskoka.
Baš su simpa ove čede a kako li su samo hrabri u p.m. sve neznani junak do junaka, a ovi znani mole boga da ne bude ponovo rata jer su svjesni šta ih čeka pad banjaluke(genocid), pad doboja (genocid), i tako širom rs i boli nas racku za EU i UN kao što i njih boli za nas jer je stiglo vrijeme za naplatu SREBRENICE i ostalih BiH gradova.
Šta nas Srbe briga?.Imamo Republiku Srpsku,izborili sm se za nju,vladamo njome,tu nas je preko 90%,ona je neupitna,i možemo samo mirno da čekamo da se poslože kockice u svijetu i da proglasimo nezavisnost.A vi koji perete guzove a ne koristite toalet papir,možete da svisnete od ljubomore i nemoći. Uživam u vašim komentarima punim mržnje i nemoći.Živite na svojih 24%platformistana i nas pustite na miru.Vi nas na zanimate.Vjerujem u podjelu \"Bosne\"i život budućeg vijeka.Amin!!!!!
@Peroguz Nije problem kod vas muslimana što perete guzove poslije sranja,već je problem što ne koristite toalet papir.
cuti bre gedzo, nece da moze
Ovaj put ce vam jebamt mamu i vama i ovom stajercu konjusaru austriskom
Heljp ban-ki-muuuun vadi me iz govana bio sam \"sređen\" dok sam donosio referendum sad me popustilo, molim vas UN heljp.............. j...t će me ovi moji čede i uše.
sarajevo x je smijesan. Pa koliko su Sarajevske vlasti imale zalopojki a uostalom samo to i rade. Mozete se pu.si.ti.
Da se sprema smjena Barasina,protiv Dodika i Covica nije bilo dovoljno dokaza za pokretanje tuzbe ali da se blizi kraj istrazi ,,Reket\" pa se Zlaja debelo angazovao da tamo namjesti neku Budimirovu.
Mile sljiva, jabuka, kruska vrati pokradeno, zatvor.
@zakon nisam vjernik i ne smatram se muslimanom. izjasnjavam se kao bosanac i hercegovac, tako se osjecam i na to sam ponosan. za svoju domovinu sam se borio i opet cu ukoliko se ukaze potreba. evo priznajem, jesam kukao. kukao sam jer bosanskohercegovacki patrioti nisu imali dovoljno oruzja da odbrane zene i djecu kojima su takvi kao ti sjekli grkljane. a sad, kad imamo podjednak broj cijevi... ko sad kuka? samo jos da vam narikace nauce engleski i latinicu, mozda vasa kuknjava i dopre do civiliziranog svijeta. ovako, kukajte braci rusima koji su neandertalci kao i vi. i njihova, kao i srpska elita, vlada narodom koji je i gladan i zedan, ali pun mrznje prema, ni sami nemate pojma kome. pateticno, zar ne?