Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalista ne može biti antifašista,a ti si nacionalista sa dna kace.
Ja kako š fraj uvija ja koi je ovo jebacna baterije. Dodo li. Dodo
Od ovakvih pobornika separatizma i srbskog fasizma nijedan normalan gradjanin BiH drzave je primiti nece pa ma ko on bio i kako se zvao.
Parade pobjede, Moskva? Nista, eee Mile izdajes svog "velikog brata". Zato cu ja otic, moram jednom u zivotu doziviti paradu u Moskvi.
Srđan Šušnica je s punom argumentacijom republiku srpsku, seljobera dodika i sve njegove mentore iz Beograda nazvao etno-fašistima i agresorima na Bosnu i Hercegovinu. Prema tome, dan pobjede nad fašizmom mogao je čestitati dodik ili hitler. Potpuno jednaka tragikomedija.
@Bobas I minuse naravno udaraju velikosrbi i poslušnici dodikovog odvratnog režima. A tko drugi. Proći će vrijeme nepravde i četnikovanja brže nego što mislite. Samo se usudite za ono što su se usudili napraviti jovan rašković, mile martić i milan babić u HR. Iskreno, jedva čekam na taj vaš korak i u BiH.
Nazovi ga danom Karadzica, tebi je on isti kao i partizani
...a zaboravio je da su zapadnohercegovci kao i 95% bosnjaka bili u ustasama
i 90 %srba u četnicima plus nedićevcu i ljotićevci itd itd 😂😂😂
Na dan pobjede nad fasizmom Elfeta dobije 10g za klanje djecaka. Njen komandir oslobodjen. Sarajevo dabogda te atomska zgromila.
Zaboravio je da je 9.maj i Dan logorasa
Tragikomedija. Seljober i etno fašist dodik, čestita dan pobjede nad fašizmom, a najveći nedavni fašizam dogodio se u Srebrenici. Genocid koji velikosrbin dodik ne priznaje. Nema nikome naprijed dok je god taj krkan na vlasti.
Elfeta Veseli zaklala djecaka i dobila 10 g, njen pretpostavljeni oslobodjen. Hebem li ti Alija mrtvu majku i tebi i onima koji su glasali za tebe i za otcjepljenje i rat. Ovu drzavu treba podhitno rasformirati
@1Mecava ko mi udara minuse dabogda mu Elfeta cuvala dijete
Na danasnji dan smo se rijesili Ustasa i Cetnika, ALEEEEEEEE :))))
@HafizRatko: Koliko je bivsa govori i cinjenica da vozis auto sa bh. oznakama. ALEEEEEEE .... A ja sam ti jos neki rekao da mi se javis, smradu :)))) Al' ne smijes, jer si pizda. Kao i vecina vas. Eto me na 'tvojih' 77%, gdje god pozelis. Samo reci. Al' nemas jajca :)))) PizduNe djikanski.
Mile europejac. :D
Ovo sve srbi na klixu, ahaahah ajde i meni minuse lupaj te.
@Macak2 "lupajte" je jedna rijec.
Zamisli kad Medvjed prica o sumi i Bukvama, a Dodik negira Genocid nad Bosnjacima ,svaka zrtva je mracna historija covjecanstva !