Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI SI SAM JAVNO POKAZAO STA MISLIS SA BOSANSKOM I CRNOGOESKOM TERITORIJOM. TVOJA KARTA KOJU SI NACRTO JE DOKAZ DA SE PRVO MORA RIJESITI MAP I NATO PA ONDA DALJE.
@DrinskiSon Gori si mi ti od hemoroida.
Ja bi najradije tebe volio vidjeti na celu Kosovskih Srba kako se boris protiv Tačija. De reci sefu Vucicu da te premjesti tamo, nisi ovdje vise interesantan.
Boli k....c Lavrova za tobom ,ako Rujo nema interes nećeš ga ni dobit,a može svak otić u Rusiju i tamo se slikat.A odijelo ko da ti ga je SDA krojila i oni takva nosaju sa cipelicama špicokama.
Aco braco, derane moj...
ĐABA TI LAVROV,, ĐABA TI PUTIN, ĐABA TI VUČIĆ, ĐABA TI ČOVIĆ. SVI ONI NA JEDNU STRANU. KOMŠIĆ ŽELJKO VIŠE VREDI NAMA BOSANCIMA NEGO SVI TI POBROJANI TEBI. ŽELJKO KOMŠIĆ JE NAŠ KINESKI ZID KOJI ĆE NAS ZAŠTITITI OD VAS SVIH . IDEMO U NATO A VI SVI POCRKAJTE.
i.imgur.com/Nu3VCFt.png Vlasi, Srbi, Rumuni, Zap. Bugarska, Bosnjaci, Hrvati, Makedonci, 1/3 Moldavaca, 1/3 Ukrajinaca, 1/3 Madjara, 1/3 Slovenaca, 1/3 Slovaka, 1/4 Czecha, 1/4 Austrijanaca, zitelji Sardinije, 1/5 Rusa, 1/5 Albanaca, 1/5 Grka ..... SU JEDAN POTPUNO ISTI NAROD
MA TI SI NAJOBIČNIJI HAJVAN.VAZAL-KMET. JADAN BIO IMAŠ VIŠE BOGATSTVO NEGO LAVROV. ŠTO ĆEŠ MU POD NOGAMA . KAKVA TI JE TO VRSTA KOMPLEKSA NIŽE VRIJEDNOSTI?????
nacrtaj mu… ko nama karte sto crtas… mozda on nesto shvati, mi te ne kontamo bas
ne moras ti njemu nista objasnjavati jer je njemu sve jasno, ti neces ozbiljne investitore vec kriminalce kao sto si i sam jer nijedan se ozbiljan investitior nece upustiti u avanturu sa svercerom.
Objasnjavaj ti do sutra, nema formiranja vlasti bez daljnje NATO integracije.
ti ne mozes vise predstavljati BiH, ne damo ti... nase povjerenje nemas... pitaj picoustog da predstavljas njegovu zemlju...
RS je država u državi. Imaju sve institucije dražve. Njima se ne treba upucavati da budu kad dobri prema bošnjacima. Velike sile su za nas napravile konfederaciju sa Hrvatskom a mi im namjestili predstavnika. Ali imamo mi još i plan B. Kad bude svjetski rat ili bar neki balkanski iskoristićemo priliku da nas nestene. Kad će naši političari vidjeti da rješenje naših problema nije u Turskoj.
Ne bi bilo lose da I drugi objasne lavrovu zasto nema vlasti,mozda ima jos jedna istina
Ovaj Dodik se jedini sastaje sa državnicima, jedini se pojavljuje u medijima nešto priča, radi, otvara, izaziva reakcije i komentare, ganja neke svoje politike. Ima li ikog drugog živog u državi?
Koga briga za to taj smetljarski narod od kojeg je ovo svo zlo i kreulo. Da nije tih uhljupa, ne bi bilo ni Dodika i njemu slicnih parazita koji negiraju drzavu BiH, ali se ne libe svaki mjesec platu staviti u dzep... bagra!
Znaš koliko si bitan Lavrovu i Rusima ko lanjski snijeg
Ma boli nas ona stvar sta ti pricas i sa Lavrovom i sa bilo kime.Hajde vise popusti nas sa tim trovanjem..pusti narod nek zivi...moze li ijedan dan bez ovoga..
Taman pomislih kako krmka danas neću "sresti" na klixu, ali mantrak, krmak je tu i za mubarek dane. Eee klixe klixe, svaki dan u svakom pogledu mi se sve više i više gadis.