Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Možda su neki od mene očekivali i više, ali ovog puta to je tri miliona KM", rekao je Dodik na kraju. Reče Dodick ko da je ta tri miliona iz svog džepa izvadio. Ali, kada bolje razmislim, realno budžet RS-a i jeste njegov džep jer vadi iz njega koliko god i kad hoće.
Marš u pm majmune
Najgore je što srbi više ulažu nego bošnjaci. Bakire majstore, gdje ti dođeš tu trava ne raste....
Od koga je, dosta je
Obecava on 3 miliona. I od njegovih obecanja ko se najeo hljeba svaka mu cast.
Milorade, ti otvori farmu svinja u Srebrenici.
_""Možda su neki od mene očekivali i više, ali ovog puta to je tri miliona KM", rekao je Dodik na kraju." Pa ne daješ iz svog džepa!
vjeruj da daje RS je njegov džep.....on je Tito tamo...........
Ti si trebao dati mnogo vise predsjednice...Srebrenica je u RS, a sramota kako ste je zapustili. btw, nema veze ko zivi u istoj...RS se mora ravnomjerno razvijati...
Zato ON ima medijski prostor??? Mora li ga imati???? Haj Vucic al' OOOON
@Nemoj babo pujde_, pa radnja se zbiva u RS-u. Zar može bez njega?
pa nek pise rtrs i kurir ... dovoljno je jedan smrad na naslovnici, zasto moraju biti 2?
drzava ne moze graditi fabrike?! otkad to?!
Čudna jada od Srebrenice grada, sve od 1995 pa evo do sada kako Musliman od četnika strada U Milorada Zlata svaka rijec hiljadu dukata Bol boluje Munira bol boluje nikom ne kazuje Mene boli i srce i glava otkad Dodo s Bakirom razgovara Kakav Dodo voda ga odnijela zbog njega si Bosno oboljela Mila majko nemoj Dode i Baketa kleti itd..
Jesi li to ti Bosnjak, Bogami si se preporodio, nisam te prepoznao odmah, sve si u pravu.
ovaj milorad dodik - samo ceka priliku da diplomira po ugledu na -monstrume ,radovana karedzica,i ratka mladica- nadati se da ce i psihijatrija svoje odraditi
svi znaju da je zarada u olaksavanju onima koji investiraju, jer je bolje uzeti od tala milioncic, nego napraviti odrzivu fabriku.
fura se na Baketa