Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi laju na Mileta a zimus ako rusi budu sta zajebavali za plin( poslupljenje ili vracanje duga), nit ce “ zovi mile ruse, sredjuj ovo”
dodik je jedini realan politicar u bih...prica samo o cinjenicama i ne zamagljije stvarnost....pozivam i bosnjake i hrvate da se probude i da prestanu da mastaju da mogu drugima nesto da namecu....sto se republike srpske tice ona je svoju krizu i teska vremena prosla...sada moze samo da napreduje a sto srbija bude jaca srpskoj ce samo biti lakse....sto vise gledati u svoje dvoriste a sto manje u tudje....
ti si primjer sprskog glasackog tjela , znaci ravno Ugandi
Je3o vam ja ma7er obojici.
rijetki primjerak laktaskog vepra
Koji ste vi kriminalci