Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ZELENI ZUB JOŠ JEDNOM MI SPOMENI ČLANA MOJE FAMILIJE NAĆI ĆU TE PREKO IPN BROJA PA ĆEŠ MI LIČNO ODGOVARATI MAMU TI JE.BEM.
Ja mislio ti si cetnik kad ono ti vehabija....e pa nebijem te na *** takodjer smrdo ! SIKTER
mamu vehabijsku u su.pak njen ! SIKJTER
@ zeleni zub šuruje ti mama s njim, mamu ti je.bem u pi.čku fašističku
Stoka genocidno seljoberska....svi ste vi isti ! RS = GENOCID....SIKTER
bravo Mića, pare su tvoje...
@ jedna.jedina dodik savršeno odgovara vanjskim silama jer on ispunjava sve što mu se kaže, nije bitno što on laje o ovome i onome bitno je da je on prodao resurse u rsu. deviza bankarskih lobija je sljedeća: pričaj što hoćeš, ali radi što ti mi kažemo. dodik je najveći neprijatelj srpskog naroda u bosni jer ga je doveo na prosjački štap, a osim toga njegova politika će dovesti do iseljavanja i smanjenja broja srpskog naroda iz bosne što je vidljivo iz godine u godinu. ne može se na mržnji graditi prosperitet. a sve je to učinio da bi imao lagodan život. slični dodiku su i banditi iz federacije (tihić, zlajoglu, fahro..., čović...)ali su drugog nacionalnog predznaka. oni će dovesti do iseljenja bošnjačkog i hrvatskog naroda iz bosne jer čovjek mora od nečeg živjeti.
@vansh....do cijeg iseljenja.....kao prvo moze dovesti do iseljenja vas sto surujete sa njim pa onda i njegovog vlastitog coban genocidnog naroda ......nas niste uspjeli iseliti sve zajedno sa Srbijom i Hrvatskom pa ne kontam kako to mislis da ce se sada desiti ! SIKTER....i cuj Dodik savrseno odgovara vanjskim silama....nemas ti moronu pojma....odgovara mozda gu.zovima tvoje mame...he.bo te on....SIKTER !
ovim potezom Dodik će pokopat sam sebe. još više će ugrozit svoju poziciju kod međunarodne zajednice, a neće uspjeti skupiti tako potrebne biračke glasove za svoju poljuljanu poziciju. pa nije ni narod baš toliko glup
Jedva čekam dan, kada će i Obama i njegovi fašistički prijatelji, doći pred lice pravde !!! A ovaj Hag je smijurija od suda !!! Što ne sudite prokletim Njemcima, Amerikancima, Britancima i njima sličnim, koji su uništili masu zemalja po ovome svijetu (uključujući i moju lijepu Jugoslaviju) ?! Sve fašiste, naciste pred lice pravde treba izvesti, sve !!!
hag nije u službi pravde već u službi porobljavanja ovih prostora. kako je moguće da nirnberg u roku mjesec dana osudi sve naciste, a sud u hagu isti profil ljudi sudi desetljećima ili ih ne sudi uopće. zašto taj hag ako je pravičan ne sudi obami, kerryju, bushu, britanskim i njemačkim banditima za napad na libiju, afganistan i siriju.zato što za njih taj sud ne važi, jer oni su posebna kasta. jadno je ovo čovječanstvo danas.