Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabavka helikoptera, održavanje, posade itd su ozbiljne i vrlo skupe \"igračke\": Baš zanimljivo kako Dodik misli da u opštoj besparici i krizi ostvari ovu nakanu. Svako iole ozbiljan zna da je ovo još jedna u nizu predizbornih gluposti i bezobrazluk političara. Dva mjeseca gori, niko se ne pojavljuje, satrše se resursi i pripadnici OS BiH, Eufora, Hrvatskih kanadera, čak i Rusi danas počinju sa gašenjem, meteorolozi najavljuju za noćas dugo željenu kišu a onda se naši NADOBUDNI političari u zadnji čas pojave kao SPASIOCI i bacaju prašinu u oči polu-ludom narodu! Kad ste 2 mjeseca ćutali, što se i danas pojavljujete
pa sto nije kupio odmah kad su pozari poceli? Nije sad TOLIKI problem kupiti 2 helikoptere...zna li ovdje iko djelovati na vrijeme?
Сине 110 коментара .... Него председниче а откуд нам кинта на ову сиротињу ??? Нешто ти не верујем ....
mrav ti imaš Srbski sindrom . A to je štetno za zdravlje . Ja ću ti pomoći : moraš jednom mjesečno da obiđeš neki Srpski seljački skup , vašar , koridu , da se tamo pojaviš u šubari i sa kokardom i da Srbuješ , makimalno , odvališ se od alkohola i pjesme tako pola godine do godinu . onda polako smanjuješ dozu , ideš na radfting drinom , guča , exit , bir fest , koncerti što cece što rok , i to jednu godinu do pola godine . I posle budeš normkalan 100 % bićeš pravi bošnjka patriota normalan 100 % . Ako ne postaneš nenormalni četnik . pa ako ti ne pomogne , ovo šta da se radi , odcijepite se .
Usta ga vista*Mrav* !
Mrav_____lafu mare mio kaco !!!!!
Samo bih da pozdravim Mrava! Covjek zna cinjenice!
Ovaj hajvan po nadimku \"Mrav\"hitno nek se javi u prvu zdravstvenu ustanovu sa ovjerenom knjižicom. Teta Doktorica je sad došla sa godišnjeg odmora,napunila baterije na moru,tako da će imati strpljenja za jedan specijalistički pregled. Za nadati se samo da nećete biti upućeni na psihijatrijsko vještačenje !
PING 127.0.0.1
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukelića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
IZVRŠNA VLAST, TJELOHRANITELJI, ZAŠTITARI I OSTALI PARAMILITARCI: Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je zakazao ??? \'\'tajni\'\' rukovodioc zaštitarske firme, skupocjeni tjelohranitelj, komandir ili ministar ??? Ko je zakazao od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili inspektor, ili unutrašnja kontrola, ili neki „nevidljivi“ specijalac-specijalista, ili neki viši \"organ\", ili čak ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I SRODNI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput Milorada Barašina ili njegovih tjelohranitelja koji su ometali procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini ima političkih policijskih uprava ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
MUĆKANJE I ‘’BEZBJEDNJACI’’: Može se uočiti zabrinutost \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\". PLEMENITI SRPSKI TEOLOZI I PLEMENITI SRPSKI JUNACI: U vrijeme diktatorskih režima finansijski prebogatih i ekstremno glupavih porodica Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića nastao je vic među gladnom sirotinjom koju njihovi \'\'plemeniti srpski junaci\'\' nisu uspjeli pobiti: \"DA I MI OSNUJEMO NAŠU CRKVU PA DA I NAS BOG LEPO POGLEDA\".
SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti. OBILJE JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je realnost da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj alkoholičarsko-narkomanskoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat (genocidni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
\'\'PAMETNI“ SRPSKI ISTORIČARI: Često alkoholizirani ili nadrogirani srpski \'\'istoričari\'\' ispredaju beskrajne priče o tome kako su srbi istorijski hrišćanski narod. A kad ih upitaš da poput ostalih hrišćana barem započnu \'\'OČE NAŠ\'\', onda obično ostanu bez teksta. Ono što je za ogromnu većinu hrišćana rutinska molitva, za srbe je preteško gradivo. To je stvarno prava katastrofa.