Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne laje pas radi sela vec sto se guzici boji
Niko na svjetu nema ovoliku sirovinu na polozaju predsjednika. Ne mrzim ga sto je srbin nego sto je sirovina i korumpiran.
Priznao čovjek da je vlah!! Respect:))
Neka tebe jos dugo na toj funkciji sad za sad si nam najbolji prijatelj ne da ti to kontas ali to je tvoj problem
Rece pripadnik genocidnog naroda koji taj genocid negira, pravi se naso o muslimanima ilu bilo kome drugom na svijetu pricati hihihihiu tesko to ide bez udbe i ozne te potpune kontrole svega hihihihihi dobro bi dosao jedan Rankovic i JNA Alu nema vise maca popapala hihihihi
treba izvorni dejton tražit... Armija BiH - ne bi on ovako pričao
Sad sam ja skontao sta je barabi. Baraba ovdje trolla redovno, pa se malo uzivi i zanese, pa krene trollati i preko TV-a kontajuci da su i drugi politicari ovdje i da trollaju.
U bosni nema srba ili sasvim malo.ovo su vlasi. Ooooooooooo mico vlasi cujes li milorade.
Kmeci Lemi zbog svoje velike guzicetine, racuni pristizu, valja odgovarati za pronevjeru. A do Srba mu je stalo k'o do lanjskog snijega.
Falange bošnja vrše progone Muslimana u Sarajevu vršeći diskriminaciju ljudi koji ne prihvataju alijinu ideologiju. Sudovi su krajnja instanca na kojima ljudima presuđuju jer neće u suru.
Ima li vode na Manjaci milojko pokrepace kolijevka cetnistva😂
Samo zmaj od Sipova moze debelog milojka izuti iz cipela kad mu na predizbornom skupu vikne-Ima milorada na pasija preskakala jedan je zmaj neš nada me😂😂😂
Olahni malo. Mogao bi srčku da dobiješ!
Predsednik.
e ti nisi vlah ,ti si ĐIKAN !!!
Mile, ja Jos cekam kakav dobar pornic sa tobom i onom plavusom... Prijem...
tacno je ono. niko se nije rodio sa mrznjom. mrznja se uci. zalosni su svi nasi zivoti. a jos zalosniji ako mrzis.