Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alen Bossgepostet anAngi Simpson Simpson Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\"
U rs nema niko m.u.d.a a ni para za avanturu te vrste............zna kabadahija da bi bili donji ....u vrlo kratkom periodu !!!! SIKTER
a ljudi šta je ovo niko Srbe ne voli ???
KAD DOĐU AMERI DODO PRIZNAJE I DA MU JE HITLER BIO TETKA SIROMAH STVARNO JE ZA ŽALJENJE
je TITO
VID VID NAPUHANOG KLEPTOMANA -SEFA SERVSKIH KRRVOLOKA NAPUHANOM FASSISTI SEFU GESSTAPO -SERVSKOG GENNOCIDNOG RAJJHA USKORO JE MJESTO KO NJEGOVOM HEROJU KRVVOLOKU SRRATKU KOLLJACU U PERDEKANI...!!! POKUSAJ SAMO KO I TVOJI GUSLARSKI KRVVOLOCI...BILO STA..!!!. OJ SERVIJOOOOOO KOLICKA Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii OJ ORAOOOOOOOO PAOOOOOOOOOOO Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...!!! SIKTER...!!!!
Nararvno da nema. Svi su za unitarnu Bosnu. Nema nezavisnosti, al Boga mi nema ni ukidanja.
Pokusaj da i.s.t.r.i.j.e.b.e B.o.s.nj.a.k.e i Bosnu podijele izmedju svojih satelita, propao je i nikada vise nece biti u prilici u kojoj su bili! Svoju sansu su prokockali, a svaki dalji pokusaj podjele BiH i nastavka kampanje koja je k.u.l.m.i.n.i.r.a.l.a G.e.n.o.c.i.d.o.m diktiran iz Rusije i EU ce zavrsiti jedino u njihovom jos vecem civilizacijskom i svakom drugom sunovratu. Nihovim \"mirotvorcima\" i izvrsiteljima njihovih zamisli danas se sudi za G.e.n.o.c.i.d i druge stravicne zlocine pocinjene na tlu Evrope, i to nakon Drugog svjetskog rata, krajem XX vijeka.
Secesionista i negator G.e.n.o.c.i.d.a, ovaj Milosevicev nasljednik, te njegovi p.r.a.v.o.s.l.a.v.n.i pokrovitelji iz R.u.s.i.j.e i pokrovitelji iz, toliko puta naglaseno k.r.s.c.a.n.s.k.e EU, moraju da znaju da ono stonisu postigli 92-95 nece postici nikada vise.
Vuk dlaku mjenja, ali Dodik nikad.
Dodo ima animozitet prema SARAJEVU hehehhe sto je glavni grad u zemlju ce propasti,kad Ameri dodju na noge im dolazi da se malo ulize a Turci ce vladati ponovo Balkanom svidjele mu se izjave ili ne naprijed bracooo