Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se:\"...narada...\" nego naroda. Jel\' to neki novi srpski.
Bice dok Srbija ne resi problema sa siptarima i da nam zeleno svetlo u budno oko Rusije.
to Srbine nas ponosni,pokazi svijetu ko smo i sta smo.
Pa evo ja sam Bosnjak i uopste mi ne smeta. Sto je bolje R. S.-koj bice bolje i BiH. Jer ce taj terirorij vazda biti BiH. Zar ne Srbine?
Dodo ti si car sada ce opet Bosnjaci kako smije, kako moze hoce li ga neko smijeniti samo kuknjava pa onda Bosnjaci su zrtve al toga sto moraju sami sa sobom da zive i sto niko iz okruzenja ne zeli sa njima mi hvala Bogu vise ne moramo sa njima zivjeti sto automatski znaci da i nismo zrtve S verom u Boga do potpune slobode srpskog narada Zivjela Republika Srpska