Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pada SDA padas i ti krme fasisticko neces ni prismrditi ni predsjednistvu ni vladi RS. Velike promjene se spremaju. Jedinu promjenu koju ces dozivjeti je na tvojim guzovima u zatvoru.
@BosnaUAmanetu E super, znači Hrvati će dobiti svoj entitet u tzv RS, YAY!
@dream pored toga dice i Zeljka Komsica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mi iz SDA smatramo da se gospodin Dodik zaista brine za Srbe , zato su i SNSD i HDZ su glasali protiv inicijative komunjare Denisa Bećirovića kojom se traži ravnopravnost srpskog naroda, jezika i ćirilice u Kantonu 10, Posavskom, HNK i ZHK , tj kantonima gdje je HDz na vlasti. Milorade , selam Asim
Masal velike rijeci od velikog i postenog Asima nece nama komuljare krojiti sudbinu dosta su bili na vlasti. Veliki Selam moj Asko tebi i tvojoj fameliji. Mojih 12 clanova krezube porodice i ja glasamo za vas.
Hrvati će dobiti entitet u tzv RS, to je sjajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja ne vjerujem sta se ovo desava
Kada je jedne prilike Dodik slicno izjavio da je za 3.entitet Lagundzija mu je odgovorio OK moze koliko teritorije RS ste spremni da ustupite za taj entitet
Posto je BiH regija 3 naroda,..sasvim je normalno da Predsjednik ili predstavnik jednog od ta 3 naroda daje SAGLASNOST SVOJU za teritoriju jednog od ostala 2 naroda. U ovom slucaju predstavnik Srba,..daje svoju SAGLASNOST za entitet hrvatskom narodu. Dakle Srpski Entitet je ZAOKRUZEN,..postoji,..na njemu je 84% Srba 12% muslimana 3% hrvata 1% iz reda "ostali" Ostaje da se ostala 2 naroda u Entitetu Federacije BiH dobovore o buducem ustrojstvu svoje Federacije.
Nece predstavnik Srpskog naroda u BiH davati hrvatima teritoriju,..i koliko te teritorije jer nemaju Srbi NISTA s tim Ali ako BiH hoce i treba da opstane(bar za koje vrijeme) ili da PROFUNKCIONISE,..neki vid fereracije ili konfederacije je neophodan Pa bolje sad podijeliti u miru,..nego da ljudi ginu u ratu
genocidni, ne laprdaj. Nije Bosna vasa da vi "dajete" ili "uzimate". Trenutno imate genocidni entitet na raspolaganju, i uzivajte u njemu dok se ne ukine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To Dodik, Hrvati su uz tebe! Radije bismo da nas i ti predstavljaš nego KOMunistŠIĆ :)
Dodo kara i ne vadi:):):):)
Druze padaš kao nikad ... u Svedskoj nemiri ... zdravoooo
pada on 20 godina a vama preostaje samo da i dalje gatate u toz od kaHve i "predvidjate padove" A vi padate svaki dan
Znači Mile daje pola RS-a Hrvatima. Svaka čast...Aferim!
On nam daje pola, a mi iz Federacije iznosimo pola :D Idemo na 50% :)
On nam daje pola, a mi iz Federacije iznosimo pola :D Idemo na 50% :)
Ako Ivanić bude kandidat za predsjedništvo - Dodik će izgubiti izbore. Ivanić ima na raspolaganju 40-50 tisuća bošnjačkih glasova a kao politička osoba se "odomaćio" i kod ambasadora i ostalog diplomatskog osoblja u BIH. Britanci u svim kapacitetima stoje iza Ivanića.
Britanci izišli iz Unije, boli ih džon više za ovaj američko-njemački protektorat!
Rudonja prvo skoči pa reci hop. A što se entiteta tiče slobodno Hrvatima daj Banjaluku i okolicu mi nećemo imati ništa protiv.
Ajd sto ovaj Diduk hebe nek zavrce uši.Hahahahaga
bravo gospodine dodik, posebno na borbi protiv islamske unitarizacije bih. hrvati će se u svakom slučaju izboriti za svoj entitet.
Neka neko pomogne ovom bolesnom covjeku 😯 Hajmo skupiti novac za transplataciju mozga ili barem za psiho terapije.
Pa bili ste vi ujedinjeni i u ratu pa Covic zaboravio da je Njemacka i Amerika dala nezavisnot i oruzje hrvatskoj uz uslov da e ne mijesaju u uredjenje Bosne !
Samo lude zurke samo luda zezanja..(Djordje Čvarkov)😂😂😂
Mile se uvlaci skutorima:)