Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA TVOREVINA tzv RS ne bi smjela da egzistira na Europskom kontinentu!
Milorad ga rado prima sa svih strana :)))
ehehe...koja ljigava politika mileta, prvo popljuje sve a Vucic kao dobar policajac to rijesi da bi mile onda izvinuo se ovom i onda kao i ranije u bratske odnose jer su englezi veci ljigavci.... miletu ne treba popustati kao ni vucicu...
Srpska igra dobar i los policajac.... vucic je doabr mile fol los... a svi istu igru igraju... nadam se da englwz nece na to nasjedati ... a mileta je Englez i doveo Pedy A.
Mora ga primiti krmak. Kad mu se zavrne ruka manji od makovog zrna. Što se ne bahati pa ne kaže neću ga primiti, smije al u curku
dodiku se mora doci na noge...morate prihvatiti cinjenicu da je dodik najmocniji politicar bivse sfrj....iza njega stoje veoma mocne sile....zasto je to tako?....prosto zato sto je republika srpska jedina brana islamizaciji evrope....ako padne republika srpska past ce i evropa..ona stara...hriscanska....mnogi jos ne zele da evropa padne....
hehheh koja si ti neznalica ... Islam ce pobjedit htio ti ili ne to je vec odluceno, to ja nisam reko, al stoi u casnom Kur'an-u mozes mislit sta hoces al vrijeme i dokazi su na strani istine i islama jedine prave vjere.. A ti se ljuti i pisi sta hoces to nece promjenit nista..
Dodik ima nekoga u Klixu samo o njemu pisu.A,tako se dize popularnost politicaru.Bosnjaci su protiv njega,a djikani najvise vole one protiv koga smo mi.Zato se on drzi godinama.
Pa i srbi su protiv Izetbegovića a Bošnjaci glasaju za njega. Srbi i Bošnjaci ćeraju, fino ti je čovjek objasnio prije neki dan.
BAJA !!! bez obraza,časti i dostajanstva, ali više me čudi zašto da se Ferguson oprašta sa BAJOM
zašto te čudi? pa on je samo šahovska figura koju gazde guraju kad je potrebno, da bi se partija razvijala prema planu..
Jaaaa ... Pa nije to nista sta je sve rekao protiv Bakira ili Bakir protiv njega za javnost.A ovamo samo razradjuju kombinacije ...
Pa gori je Fergunson koji ovom vepru dolazi na noge.
E nek će ga vala primi't...