Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE LI PLATIO CEH I UZEO RAČUNE?
Jel zapjevo onu...Nemere namniko nishtaaa jacismo od sudbineeee
Nije niko molio da se slika sa njim. Na jednoj slici sa njim su konobari, a na drugoj hostesa. A kafana je od Stase Kosarca. Sami zaključite ostatak priče.
@Barabar jesi pametan upm!
@Barabar 100% si u pravu, to zna raja koja živi u Lukavici
Ma covjek zna znanje..
ma to Dodo autorska prava gonja...
Jel koju zapjevo...? Sarajevoooooooooooooo grade mojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Otkud čelni ljudi policije sa političarima? Toliko o neovisnosti
U tom je najači....
Ovo bi bilo jako simpaticno i pozitivno da to radi jedan kulturan, posten, uljudjen predsjednik drzave ,koji se istinski bori za drzavu i sve njene gradjane, a kod dodika mi ovo izaziva povracanje........
Upravo i jeste za kafane to je njegov nivo. Eeeeee baš su facu naši da se fotografišu 😀😀
hoće li se uzet ovo dvoje?
Proslavlja stomu narod propada.da imaju casti imalo bilobiga stid
Otisao gdjemuje I mjesto.
Ova država je jedna velka Kafana
Ja vola braćo draga
Možemo mi pričati protiv njega, ali on svoj cilj ostvaruje lagano. Žao mi što nema niko od naših da mu se kvalitetno suprotstavi. Treba I nama neki kabadahija političar poput njega
Lafcina je nas predsjednik, nama tu sta, ziv nam kratko bio!
Klixe, Bogami jal ste plaćeni od strane doticnog jal ste zaljubljeni jal ste opsjednuti s njim? Pa šta vam je više Bog vas pomogo dragi šta vam je? Da vam nije sihre bacio kakve, pa svaki dan po x puta pišete o njemu.