Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j e b o vam sda mater jeste dosadni. ovo je clanak o dodicku a ne o sda
e Nije Alija i SDA nego naši očevi i neki od nas, nemoj da ti pada na pamet da je moj otac pušku uzeo zbog tekbira i Alije nego da mene i mamu četnici nebi malo priklali.
pitam se hoce li ga uhapsiti odmah i na sudjenje ili ce nekad poslije da ga zovu u hag\n\npitanje je dana, majku mu agresorsku djubre debelo seljacina
Branio, ali nije odbranio. Bio se prepao ko miš. Pokušaji da bude uvjerljiv bili su tragikomični. Jer ono što su mu poslali iz BG-a nije ni njemu bilo jasno, A kada Dodo laže, onda se klati sa noge na nogu i gleda u lijevi stranu. Juče je razvalio stolicu, nije mogao da se klati. PIH!
ommerkeskin pseto jedno , pazi da te mrak ne proguta ;)
Mislim da bi Do-dick (engl.dick=penis - Penisjednik Do_dik ne može bit ni Penis, već samo Do-penis) isto napravio genocid, možda i gori, da je bio na izrkanca Dabićevom mjestu..........obojica sa svojim kćerkama imali djece, a sva im bliža i dalja rodbina bila istrijebljena genocidom, a ostatak završio u logorima, jer najbolji sapun je od izdrkanog skuhanog svetosavca.....................................................SMRT bakaradnoj izdrkotini RS, svim političarima RS od nastanka do danas, svim paščadima VRS i njihovim porodicama, posebno djeci
Ovo je nacionalistička koska namijenjena narodu iz RS-a da sjede i ponose se svojim nacionalizmom dok im isti ovaj Dodik skida gaće sa d_upeta, a ovi iz Beograda se ograđuju od njih po svim pitanjima osim koristi :)
hihi
Svaki konj, svog konja hvali xD a ovi u Hagu jedu novga imaju snimke, nema tu sudjenja vec odma presuda, a usput su mogli i ovog dodu ostavit tamo, mada vjerujem u onu ko je jednom u Hag dodje vratit ce se ponovo ;)
vecina karadzicevih svjedoka su zlocinci kao i on sam.kad se budu vratili u Bosnu trebalo bi im ovdje suditi!!
E sinđeliću budalo,lijepo je sanjati.
Ma konj ti mater j... I onima koji ga podrzavaju
@slučajni prolaznik Jesili ti normalan?
Dodik je najbolji političar kog je RS ikad imala.... pobijeđuje na idućim izborima sasvim sigurno, i organizuje referendum na kom će se 99% stanovništva RS izjasniti za nezavisnost...
je.bo li tebe tvoj babo. govorio si da nemas nista sa čet.nikom karadžićem a sad ga braniš. Treba te odmah lik.vidirati !
Meni je Dodik najbolji politicar u Bosni i sire.Ima covjek muda,a ne ko ovi sarajevski kleptomani i kriminalci
Sve ovo isto kao ovaj laktaški vožd bi rekao i ivanić i ,bosić i čavić ,nikakve razlike po tom pitanju nema ,sve i jedan su i za tzv nezavisnost tzv rs-a ali se neslažu oko momenta i vremena kada da se ta nezavisnost proglasi ,pa to su i izjavili desetinama puta sve i jedan!
Nikad Bošnjaci neće doći pameti ,zalivaće nas i budućnosti krečom i premještat nam kosti bagerima i poslije nam se smijati sa TV ekrana ,sve i jedan svjedok ovom zloćincu karadžiću je trebao biti davno procesuriran od BuH sudova a ne neki dan mu svjedoči upravnik logora ,pa tako nešto nije zabilježeno u nigdje u svijetu !