Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato vasi musimanski \"politicari \" putuju samo na hadz ,jer ionako ih niko na svijetu ne uzima za ozbiljno , a mogu predstaviti samo dza.mijski potencijal jer samo to i imaju ,na svakih 100mm dz.am.ija a ostalo sve katastrofa !
zivim u cikagu. neznam zasto pisete o privatnim posjetama politicara.ovdje mozes dovesti bilo koga za \'okrugli \'sto ili da se druzi sa tobom ako platis mozes na bilo kojem koledju odrzati predavanje ako platis.melissa bean je sada niko i nista jer je 2010 izgubila izbore.neznam zasto nisu za malo para obezbjedili nekog od vazecih senatora.politicari iz bih dodju ovdje isto kao pjevaci \'velike\'turneje\' u malim kafanama koje drze na i tako osvajaju americko trziste.ovdje gotovo niko nezna za bih a kamoli r.srpsku 30% nezna ko je predsjednik usa . vise vrijedi jedan film angeline jolie nego sve zvanicne i nezvanicne posjete bih politicara. prebalo bi da prenosite sta kazu mediji u usa o posjetama bih politicara.nebi imali sta napisati posto nikog ne zanimaju.
Oči ti ispale daBog da
Pozvali ga Ameri da se lično upoznaju i da vide ko stoji izpred genocidnih. Kakva privreda kakvi bakrači a kad se vrati (da Bog da nikad)ima da laje o Amerima a ovi gladni genocidni da ga slušaju i vjeruju mu na riječ ko avtoput, helidrom, aerodrom, elektrane khurci palci
lahko je kupiti mirsada fazlica-fazlu koji vozi golfa dvicu.on je bio jeftin!ali onaj amerikanac je uzeo silne pare,kada su zajedno sa fazlom snimali dokumentarace sto negiraju genocid u srebrenici... odose miletu fergusonu silni dolari za lobiranje...sta ces sada jado kad je novcanik prazan a nema vise rafinerije da je prodas?
Kakav spomenik, traze se kosti po adi ciganiji, nasli nekoliko kerova i par prasaca vec...jos malo pa je red i na cica drazu :) Bice red od beograda do nisha za ljubljenje krezave lobanje
podignite i njemu spomenik pored tog vaseg patuljka draze.ili jos bolje da ga zadrzite u americi i da ga nikada ne vratite u bosnu.
eh, da mi je vidjet i tog naivcinu koji bi nasim politicarima povjerio svoje pare :D
Mogao je predstaviti farme koka i šumu , samo i to je dio BiH . @Vuna - upala ti ćuna velika ko minaret.
Bosna postoji jako dugo i uvjek je bila prilicno funkcionalna. Sve do rata. 16 godina entiteta je dovelo da 48% stanovnistva na rubu siromastva, nefunkcionalnosti drazve i sveopsteg jada i bijede. Bas nista pozitivno nije uradjeno. Znaci sta, treba ukinuti entitete i dati sljedecih 16 godina Republici BiH sansu da nesto napravi. Ako ni tad nemamo nikakav uspjeh mozemo razmatrati disoluciju drzave
bilo je lepo upoznati gospodina predsednika. pricali smo u nasim prostorijama u juznom chicagu o svemu sto tisti srpski narod i pretnjama po njega. nakon razgovora i rucka posetili smo i spomenik djenerala draze u severozapadnoj indiani gdje je gospodin dodik odao pocast pokojnom komandantu jugoslovenske vojske u otadzbini.
-Pao je Gadafi ,osto je jos Dodik poslednji diktator na Balkanu.
da vidimo hoce li srpska dijaspora biti naivna kao i hrvatska tokom rata, kada su ih izmuzli razni rojsovi i pare zavrsile na privatnim racunima umjesto u HV
sta vam je ba, otkud tolika mrznja prema nasim dragim srbima, ne budite takvi, aaaaa.......
Serbo-fasista...!!! Mafijas i najveci kriminalac u Evropi, dodik...!!! Napomjenut da je sa sobom poveo CETTNIK anu trisic babic koja vec par godina krijumcari ORUZJE ARMIJE BIH-E...sa jovanovicem, MUP RS...!!!
Ovo mi lici na poslijednji vapaj. Tone li tone, samo sto to drugi ne vide. Bolje bi mu bilo, da je taj trosak podijelio siromasnim u RS ili ulozio u neko projekat, od koba bi neko imao korist.