Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako je on paprike svercovo i ronhil :) noszalgija
Traktor bi mu bolje paso.
Gledaj slike i tog pogleda i stava 😂 k'o sabit iz tarcina 😂
Mozda sverca migrante :)
Odprilike ga dodje ovako nekako: Autobus da Dodo MAZne, hagra da Dodo prne ....
Moze zadnja majmune!
dje ovo bokte neyebo. vidi nazadnjoj sliki obrushene fasade
@esubhanala ...iznad volove bikovske glavurde
Satorski krkan de facto...
Povratak izvornom zanatu.
On jedino u ovu i mozda u Ladu ima pristupa. Iz VW-a,Mercedesa, Audi-a i dr. Njemackih firmi sivonja je sam sebi crveni dao izjavom od neki dan, a u USA moze samo sanjat. Bas si je fino suzio izbor na ove dvije ne znas koja je bolja od njih. Ostane jos i Crvena Zastava da prosiri izbor. Otac ga mrtvi heb.o i oni sto glasase za njega.
Vozi miško koči miško
Oj doktire,doktore svaka ti se dala necu vise ja da budem dezurna budala
Ovo bi mu bio maksimalan domet da zivi u nekoj uredjenoj zemlji. O tugo moja.
Halo Bjelorusi, zadrzite ga... halal bilo. Ovamo ga niko nece traziti a on se tamo samo tako uklopio u ambijent. Kad ovom clownu istice mandat?
aaa haha još zapjevaj bola.kako bi mi bilo dosadno da te nema.
Covjek toliko voli BiH, da je postao predsjednik
BIH izgubila izmedju 2010/2019 - 11% stanovništva i ne neslavnom je 4. mjestu. Stranica broj 15 u izvještaju -https://population.un.org/wpp/Publications/Files/WPP2019_Highlights.pdf