Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi idioti kad se obracaju jedan drugom isto kao da pricaju u ime svih Bosnjaka,Srba,Hrvata a daleko je to od istine...
Nije tacno. S Miletom se slaže barem 60 posto Srba, a sa Draganom preko 75 posto Hrvata. Vaš je problem što to nikako da shvatite
Kako znate obaojica, provodili ste neku anketu? i Krkanluknakvadrat20 i Stopalica?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Malo lafo prepucavanja, valja zagrijat scenu pred izbore. Realno boli nas ona stvar ko je srbin, bosnjak ili hrvat, hocemo zemlju bez kriminala i korupcije ali vama politicarima odgovara pat pozicija jer su vama tada ruke u dzepu naroda... Niste vi predstavnici naroda, vi ste predstavnici svojih licnih interesa i ima da vas sklonimo 2022... zivi bili pa vidjeli!
Svaka cast na komentaru
Dobra poruka, samo problem je koga dovesti umjesto njih?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkud pravo Bakiru da priča u ime nekog naroda?! Nije SDA sinonim za Bošnjake. Iskreno, zaboli me klinac za bilo kojeg tzv. branitelja, ama bilo kojeg, ko je kriv nek odgovara ako se dokaže krivica. Ono što svim narodima treba je materijalna sigurnost, dobar životni standard, besplatno zdravstvo i školovanje. Dabogda što prije crkli i Bakir i Dodik i Čović i svi njihovi istomišljenici.
Vi ste malo dosadni sa Dodikom, Vucicem, Srbijom, RSom... Ima li ista drugo osim ovih divljaka
Dodik je u pravu! Ovako ne ide! Moraju se ukidati entiteti.
Posjetite stranicu https://lunarvideo.ml/ imate pristup filmovima i serijama
Mogu vam reci, puno se lakse dise u njemackoj. Nemas vise ovu brigu ni na kraju pameti. Pozdrav.
Šmit ako misli dobro uciniti ,najbolje da sve tri stranke zabrani sa majmunima na čelu! I mislim da bi to podrzalo 80% normalnog svijeta . Fazon je sto ta vecina ne izlazi na izbore,i zato i vladaju godinama unazad ovi čobani sa svojim 🐑🐑🐑
Ne mrzim ni jedan narod ni naciju, samo kritikujem SVE političare bez obzira čiji su, kriminal, ubice, zločine i ostale nepravilnosti koje tište većinu, ne vrijeđam nikoga, ali pitanje za milion $,zašto me klix počesto banuje??? Jedino logično da ipak nekoga dotiču ti komentari i da neko tu radi ko je ili plaćen od nekoga ili je pristrasan, ali moje je zadovoljstvo da se neko ipak plaši mojih komentara.
Jeb.e.m.o ti goricu i zenuu chetnicku
😂😂😂😂
Mile uzima Kes, a svrbi gladuj7
Samo tebe i Covica odjebemo,i onda xe sve biti lakse.
mama ti porazena poserem ti se u usta ta trampovska.
Dok je vas SNSD SDA HDZ nece nikom biti bolje jednom kad odete narod ce tek onda vidjeti koliko su izgubili radi vas i vase politike lopovluka. Obici covjek u BiH je gubitnik od kad ste vi poceli sijati mrznju svojom seljackom politikom.
Bosna vrlo brzo ide u ropotarnicu povijest, sto bi rekao F.T.
Odj... te više, sjašite svi redom, huškanje vas, drži na vlasti, pljačkate svi upravo svoj narod, zato i širite nacionalizam da narod glupi misli da se za nas borite, mrš