Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je našao govoriti o transparentnost.
ako sam paranoičan ne znači da me ne prate 😂 🤣😂 🤣
Dodi mijenja prijavu boravka od novembra Kpz Lukavica narednih 20 godina će biti njegova rodna gruda u žici i zidovima zadovoljni Dodi doji tri obroka dnevno od novembra,a opet sa drzavnih jasli
Ne da DOdiku Bakiru i Čoviću na tenedere ! TO SU MAJMUNE VLAŠKI PARE PORESKIH OBEVZNIKA AMERIKE, i ako praviš vlastite poreske obevznike budalama na anmejštenim tenderima za sina Igora i kuma Stankovića, za to USAID I AMABASADA IDU U ZAVOR ako bi uradili sa novcem američkih porekih obveznika !
E mile, ovaj put su te zaobišli nadaleko sa lovom. Nema više cile, mile, umro mile.
Dokle vise? Ta odlazeca administracija, kao da je tek dosla... Hahaha
Skont‘o Milorad da ništa od skidanja sankcija, njemu, nema.
dajte više, ko mu j... mater, frajer je puko skroz
☀️ ⛵️
ti moralni izrode narusavas ustavni poredak drzave propali politicaru i teski uhljebu i pljackasu vlastitog naroda
Ti si drzava halooo sta te briga sta ima u teheranu
Biti Smrdin=Bolest
Cim su pare u pitanju onda je entitet..a kad se kurci onda je republika...pomokrim te dorate jedan
Covjek vodi racuna i spominje BiH samo kad se neko "mijesa" i kad se pare "dijele", u svim ostalim situacijama vrsi max. osporavanje. Jedva cekam da ga Komsic dere u predsjednistvu, to ce biti u epskim razmjerama.
Inace se politikom i bavi onaj koji vec odavno ne moze da prca, a ne zna da igra sah. Tu je da jebe praznoglave, pa tako i ovo govede iz Laktasa.
Ova "odlazeća američka administracija" jebbe, ne vadi !!