Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina ima predsjedavajućeg vijeća ministara, Denis Zvizdić! To može trajati u nedogled! A o zamjeni, ma samo konsenzus!!!!! Vlahahahaahahaaaa
A kako je samo govorio kada je izabran "nece ovo, nece ono". Vidi sad kako te ka.aju hihihi
Dodik se dibi kad neko u beograd donese investicije,projekte....PARE A, narod njegov nema sta jesti i bjezi glavom bez obzira i BIH heheh zaolosno ali neka birali ste sad i gledajte
Dodika su Ameri i postavili ,samo što on svoje guslare drži drugom pjesmom inače bi izgubio izbore.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Dodika niko ziv iz MZ ne uzima za ozbiljno , na SAD je crnoj listi .Osim Covica , njegovo baljazganje cak ni (pismeni) Srbi neslusaju. Poruka za sve NE IDITE U KLADIONICE , Uzece vam sve ..
Dodik radi u Beogradu pogresijo pa doso na pale vucega suma i brad.
Nakon evo svih dvadeset i pet godina potezanja i davljenja, stiglo se je definitivno do glavnog pitanja a to su EU i NATO integracije koje je pitanje svih pitanja i gdje vise nejma nazad i na kojem ce se kola slomit i nista neke neutralnosti Srbije niti Covica.
Nije mi bas najjasnije sve ovo oko potpisivanja MAP-a. Ako je Radmanovic vec jednom potpisao zasto se sada uopste trazi Dodikov potpis ili pristanak? Naime, ako je moguce Dodiku da iznova zahtjeva saglasnost o necemu sto je ranije vec dogovoreno, cak i ovjereno potpisom, zar po tom istom principu BiH ne moze poricati svoju saglasnost i pristanak na Dejtonski sporazum?
@kraftwerk Pa ako Dodik moze Americi poricati potpisane sporazume, onda moze i Trump njemu. Da sam ja na mjestu Trump-a lijepo bih izvjestio Dodika kako je Klinton potpisao Dejtonski sporazum pod pritiskom Tudjmana i da ga zato on i njegova sadasnja vlada vise ne priznaju. Hvala Kraftwerk za objasnjenje.
RUMUNSKA BUDALA ..... ....☝️
Ovo mu je posljednja mogucnost da se moze pozaliti na SDA i Baketa. Nije mu lako, valja sad smisliti novu mantru za manipuliranje preplasenim i izbezumljenim Srbima u BiH, kojim ja zelim samo najbolje. PRAVDA ZA DAVIDA!
MORAS PITAT SKUTORA, DALI SI LEGALNI I LEGITIMNI DJIKAN.
Uskoro cemo mi tebe kao i tvoje smrdljive Srbcice istjerat iz BiH i naplatit vam za sve ono sto ste uradili stoko smrdljiva.
DJIKANE, U PRAVU SI. A NACELNI DOGOVOR JE BIO, DA SE GRADI BOSNA A BOGME I SKUTORIJA
ša ga briga on je dobar sa Čovićem .
Pa nisu vise iste istorijske okolnosti kao onda. Promijenile se. Vi iz SNSD-a to najbolje znate. Pa tako su se promijenile istorijske okolnosti u odnosu na onaj period kada ste potpisali da zelite da Bosna bude dio NATO pakta. Znas ko vas najvise .uzi? Oni iz SDS-a! Njima odgovara ovako jer ce biti u tehnickom mandatu jos 4 godine u vlasti. Sam si se zajebao, kada si paglu, jebiga.
e moj brdski konju mislio se vucic za kosovo namirit tobom etnicki osistilii mislio to je to ovako samo vam zabio noz u ledja ka i milion puta u istoriji samo sad ce biti kaznjen i vojvodinom i sandzakom i kosovom a vi ce te prvi u nato