Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije za RS su jedino rjesenje!!
Dajte više podijelite nam to oružje da se riješimo ovih srpskih fašističkih g.o.v.a.n.a. za sva vremena.
Pa vi zaista niste normalni. Proklete vam vas semitske religije. I Ibrahiim/Abraham i njegov rod / sinovi. Srbima: Toliko se zalite na istoriju i Turke (doduse s razlogom, premda je to bilo prije jos malo pa 150 godina), a eto vam Bosne, i bit ce je koliko dozvolite. Muslimanima: Saudijci ce poturiti nas narod da nastrada i onda gledat iz daljine, sa sigurnog, i onda reci kako smo to zasluzili, samo ako ih pustite. Pa ih slusajte. Hrvatima: Cestitam vam na neparticipaciji u ovom prepucavanju i ulasku u EU.
ajte neko rjesenje muslimani. kako mozete zivjeti sa nama u istoj drzavi a toliko nas mrzite? a mi se poturciti necemo 1000%.
dodik traži da p.o.p.u.š.i d.o.b.a.r k.u.r.a.c!
ne kaki sa svojim komentarima na svakoj vijesti
ja sam za mehanizam ukidanja Genocidne RS.
SISAJ NEPOSTOJECA VARTA BATERIJO SILOM NAMETNUTA....NICIJA NIJE DO ZORE....IMATE 24% DZAMAHIRIJE BOSNJAKISTAN....BUDITE SRETNI STO I TO IMATE JER JE I TO KATASTARSKI SRPSKA I HRVATSKA ZEMLJA...
NOZ -ZICA-SIKIRICA - SREB.....HAHAH!!!!
KONTRASTAV RBH ILI RAT, KAKVE KOMPROMISE TRAŽE OVI BOŠNJAČKI PLITIČARI, TREBA IM REČI BH KAO REPUBLIKA ILI RAT.
Ma barco mozemo mi pricati sta hocemo ali Turci su nama j**ali kevu poslje kosovske bitke, al´ bukvalno j**ali. Tako da smo mi vise Turci nego oni. Oni su samo prihvatili njihove obicaje a mi imamo njihovu krv.
joj sto volim kad vidim kako se srpsko-hrvatski inovjerni potomci ovako kuraze i prijete,a znaju i sami da od bosne nema nista,pa im nista drugo ne preosta nego da ovako polupismeni prizivaju svemocne sile i bracu iz azije u pomoc,nadajuci se da nece ostati na teritoriji malo vecoj od neke omanje opstine u republici srpskoj.molite se bogu da vam i to ostane jer vi u bih nemate prava ni na toliko,pitajte tursku da vam da neko predgradje istanbula pa se tu kotite i jedite biljni mrs do mile volje
http://www.youtube.com/watch?v=syMVpfpRpZ4&feature=related Da slobodno živimo živote su dali,čuvajmo im BOSNU da uzalud nisu pali !
Znate šta sam primjetio u većini komentara na sarajevo-x? Srbi i Hrvati pretežno pišu argumentovane komentare, dok Bošnjaci samo vrijeđaju i pričaju nepovezane stvari.
Čitao sam u literaturi da su na prostoru u i oko Srbije nastali mitovi o Vampirima , ženama mačkama , djavolu sa kozjim nogama , vukodlaku itd.Slobodno provjerite ove pojmove koje sam naveo.Dakle,imamo posla sa najvećim primitivizmom plemenskog tipa koji nas je mogao zadesiti.Zar se još neko može začuditi bilo čemu od Srba poslije Ilije Garašanina , Vase Čubrilovića , Draže Mihailovića , Duška Tadića (oca sadašnjeg srpskog predsjednika ) Dobrice ČOSIĆA , Slobodana Miloševića ; Vojislava Šešelja , Vuka Draškovića , Radovana Karadžića .Logički nasljednik mitologije je Dodik.Jedino šta me tješi u borbi protiv ovog zla je činjenica da nikad i nikoga nisu pobijedili
I tako to ide u nedogled. NAČERTANIJE i ludaci od Garašanona do Šešelja ponovo imaju nasljednika.Želja za velikom Srbijom se rasplamsava svakih dvadesetak godina pojavom nekog novog manijaka.Zlo koje taj projekat izaziva kroz vijekove su platili glavama Bugari , Bosanci , Hrvati , Makedonci , Albanci , a najviše sami Srbi.ODUSTANITE više od tog prokletstva doći će vam glave i već je !!!!!!!!!!!!!!
Dodik svjesno predlaže neprihvatljive uslove,jer ne želi nikakve promjene.On je toliko puta dokazao da mu nije cilj da ova država bude funkcionalnija.Hajde neka neko pokuša smisliti neki gori prijedlog od njegovog,meni to ne uspijeva.