Skup u Laktašima
736

Dodik svim silama želi u Predsjedništvo BiH: Idem u Sarajevo da pobijedim u gostima

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Laktašima da je ideja njegove stranke saobraćajna i politička integracija Republike Srpske sa Srbijom te da u Sarajevo ide da bi "pobijedio u gostima", čime je još jednom želio minimizirati državne institucije, iako se kandiduje da bude nositelj jedne od tih institucija.

"Danas imamo našu državu koja se zove Republika Srpska i njenu slobodu", istakao je Dodik, koji je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je ponovio da će SNSD na predstojećim izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu na svim nivoima, te da u ide u Sarajevo da "pobijedi u gostima" jer mora ojačati snagu Republike Srpske budući da tamo postoje neki ljudi koji joj ne misle dobro.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je SNSD uvijek radio za Republiku Srpsku, a da su oni koji se danas nude zviždali u Narodnoj skupštini i nastojali blokirati institucije.

Ona je izrazila uvjerenje da će SNSD ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima, nakon čega će se raditi prema programu stranke.

Cvijanovićeva je ocijenila da će Dodik biti novi srpski član Predsjedništva BiH da zaustavi izdaju koju su "tamo vršili Mladen Ivanić i njegovi cirkus ministri".