Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKLADJIVANJE SABOTACIJA BIH SA ZG
Sh-i UZP, a ti Bosnjo bori se za kantonalne vlade, a agresor vam u vasoj ne slozi cijepa drzavu, ili priprema teren za to... Kasno ce vam biti kasnije traziti krivce... UJEDINITE SE DOK NE BUDE KASNO...
@204TesllickaBrigada - ne brini, nikoga nije briga za vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
GlasNaroda22... Bakir ne ide više nigdje niti ga iko negdje zove. Čak ga je i Erdogan zaboravio. Mrtav kao političar samo mu to neko mora reći.
Vucicev kurir i glasonosa strogo poVerljivih informacija, a naravno u pitanju je dogovorno cerecenje BiH.
Plenković privatno u Mostar, a Dodik čas privatno u Beograd čas u Zagreb !!! E to ti je DRŽAVA BiH !!!
to ti je za izbore Čoviću i Dodiku.
DrZavna politika u Bosnjaka je ravna nuli, sjede na M dvoru i piju kafe po buharama
Milanovic i Plenkovic rizikuju da i oni zavrse na americkoj crnoj listi. Da su pametni kao sto nisu samo da odjebu ovog djikana jer im nista dobro nece reci, samo ce ih pokusati izmanipulisati. Dodik uporno trazi partnere za nastavak terorisanja gradjana BiH.
Ovaj će se sastati i sa pokojom prababom samo da kamenjarski cpби vide da on ko fol nesto radi za njih a ustvari lik im sve zivo proso i pokro neki dan prolazim kroz tzv. PC osim auto otpada i pilane nista nemaju u entitetu, da im nije federacije krepali bi od gladi ali srbuj makar govna jeo ...
Uzalud pokusavaju podijelit Bosnu,ali nista od toga🤣🤣🤣
Niko ne zna sta ce tri krmcica raditi tamo ali ono sto je sigurno 100% je to da ce prije ali i poslije ovog sastanka Komsic biti prvi u hrvata a Mile Djikson zivjeti u vjecnoj najljepsoj drzavi na svijetu, Bosni nepobjedivoj.
tema povratak izbjeglica hrvata u banja luku i posavinu
Japanac, Njemac, Švajcarac ili Šveđanin bi izvršili kolektivno samoubistvo kada bi im predsjednik države bio jedan Džaferović, Dodik ili Čović!
Tita je poznavao i cijenio cijeli svijet! Ove zaostale nacionalne čobane, niti znaju, niti cijene, dalje od Sarajeva, Mostara i Banja Luke!
Bolje predsjednike i ne zaslužuju najzaostaliji i najsiromašniji narodi Evrope!
Tri nacionalna tora, tri bogata čobana i jako mnogo zaostalih ovaca koje za njih glasaju!
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Skontajte ovce ko koga tu hebe!
Banjalucki GNU