Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav upitnik. Čovjek dolazi da uzme još koju nekretninu u izgradnji i da obiđe poslovne u Alti što posjeduje. I naravno da dogovori sa Bakirom strategiju dizanja tenzija, međusobnih prijetnji i dogradnje torova strašnjem i zveckanjem oružjem i pozivom na rat.
Ništa video link, znači krme u Teheranu! :)
Ma vala kad vidim ove Federalne lazove i lopove neka dodje i Dodik. Cak mi se cini da jedini u vlasti koji zna sta hoce !
Ma hocel cojek znati ipak ovo je grad, trotoar a jos ak naidje tramvalj, srcka ce ga strefit
🐽
Podočnjaci se odlivaju niz stepenice
Đubretu treba zabraniti ulaz u Sarajevo.
Covek odradjuje savrsen posao. Uskoro dolazi do najvece krize u BiH, u kojoj ce Dodik i RS biti ti kojima se nece moci naci zamerka za krizu. Zna se da BiH nece nika biti ni blizu ulaska u EU, ali treba ispostovati proceduru da se ne zameris nikome. Kad ljudi iz EU pogledaju odgovore na upitnike, bice im jasno s' kim imaju posla.
@DjikanuPodrumu Koga boli ona stvar za SAD. ne bi ni toga bilo da ona kurva u Sarajevu nije uradila. Zato joj se lik popisao po sred zvalja kad joj nije pruzio ruku pred zvanicnicima.Ponizenje vredno dozivotne crne liste.
Milanković Pupin, marš psero vlaško sve ti hebem po spisku.
Čudno, dolazi u Sarajevo!? Bilo bi dodikovski ispravnije da prisustvuje ceremoniji iz IOstočnog Sarajeva, linkomkao što najavljuje ako bude u Predsjedništvu BiH nakon oktobarskih izbora...
Kakav je naopak vakat jos ce stvarko konj koji mrzi sve bosansko postati predsjednik bosne,zao mi izginulog naroda sto im se bosanska politika popisa na mezare
🚜🚜🚜🐷🐷🐷
Zar smije doći?
Ko zna mozda se Mile napije vode sa Bascarsije, pa poprimi duh sarajevske multikulturalnosti...ko zna, sve je moguce 😉
Kako bi se na’ebo mame svim ovim cetnicima i ustasama na klixu..
dosao seljak u grad prvi put,nedirajte ga
bas on smije doci u Teheran?
Sad mora laktaski vepar poceti uciti arapski ako misli boraviti u(kako on to od milja voli reci za Seher) Teheranu