Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dva dana će i naši kopirati.
@Darth_Vader_007 Hajde sta fali ionako ste sve kopirali od Srba pocev od jezika pa nadalje.
@Darth_Vader_007 ...ovo je prepisano od Slovenaca koji su juce donijeli slicnu odredbu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dajte ljudi, jel mozemo mi djeca ikako izac? Ponasate se kao da smo u zatvoru. Rizicnije je da stariji izadju...
Pomjerite granicu na 70 god.
hahahaha ovo je vec komedija
Prepisuje od Srba hahaha
Zasto u Federaciji to nije regulisano ?
Više slobode imaju penzioneri u RS, nego djeca u Federaciji. Nema druge, dijete u auto, pokriti dekom i odvesti u RS da se malo igra.
a sta, uvjerit ces nas da ti se djete prije korone igramo vani? Nije citav dan posle skole provodilo na kompu i fejsu. Ma da, sad svima djecs hoce vani, jadna djeca, a prije korone sunce vide kad idu ujuto u skolu
Još im samo uvedi raspored kad ko i koliko može disati...a neka im oni su te izabrali..
@RazmisliLomaDruze pa šta ti lupetaš. Pa šta ako je prvi rjecnik napisan na ijekavici? Konju glupi, Srbi pričaju i ijekavicu, isti jezik drugi dijalekt. Nisu samo Srbi u Srbiji, Srbi su svugdje na balkanu, pa i u bosni ako to još niste skontali, kralj kortomanic za kojeg se dičete je kršten u srpskom manastiru i imao titulu kralja Srba! Dalje, ajd ti meni odgovori, zašto vi koristite taj srpski Vukov, sto ne koristite vaš original? ajd odgovori mi to pitanje i prebaciću tu hiljadu€.
@gooUser1585088767 Hahaha pa vidiš da nema odgovora. Logika i bosnjaci su ko sjeverni i južni pol, ko mrak i svjetlo, ko mačka i pas.
Nebi da su zlocinci na robiji pa dobiju dan za setnju.
@NeSeSekirati misliš na nasera i onog divljaka?
Hahahah...a ja koga ovce slušaju braćo mila
Pravite najveći zatvor i mentalno zlostavljajte ljude, mamu vam vašu bolesnu! Bolesniji su ovi što upravljaju ''mjerama'' nego oni zaista zaraženi virusom!
razumna odluka
Bravooo
Ne valja utorkom izlaziti
taman da mogu racune poplacati kad legne penzija, malo rec mudro
Ovi starji od 65 godina oni i glasaju za ove fasisticke stranke. Oni ako prezive ceka nas opet dodik bakir i covic. Tako da bi bilo dobro da isto tako ne izlaze na izbore, naravno ako prezive.