Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjeo ne htjeo ako zeli da bude gdje jeste mora igrat kako stranci sviraju ili suspenzija koja je vec otkucana samo se ceka greskica.
Naravno...niste nikad ni radili. Vi ste za prosperitet,eurointegracije i sve ostale vrijednosti civiliziranog društva....mamu ti yebem,kao i onom krivoustom ustaši,bivšem komunjarici.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
SerbskyOganj, neko te je duboko slagao oko Dejtona i garanta, serbija i hrvatska su potpisali dejton samo u kontekstu da im nikad vise padne napamet da se misaju u BiH. Toliko je vridan njihov potpis u protivnom se zna a to ti i serbija nabolje znate.
@MileD bojim se da ovi put bit cete vi vezani ko kerovi i to na duze vrime. Jos radi spoznaje, nije NATO vojnik bio vezan nego ste vi vezali brata ukrainca
Joj al ovaj baca lazi brate dragi....i nije samo on nego sva trojica...pa vise mi se gadi sve ovo...samo ifu iz emisije u emisiju iz epizode u epizodu promasaja...a narod samo ganja da bjezi u tudje zemlje nadajuci se boljem zivotu.
Koje vojne neutralnosti debilcino?Pa nato je jos u BiH ili se lud pravis!:)))
nato je tu samo privremeno i znaju dobro gde su granice..znaju da mogu da zavrse vezani za bandere kao kerovi a kuci budu vraceni bez gaca tj gologuzi. Oni manje srecni i bez usesa! Ali, ka sto rekoh, ti to jos ne razumes jer si mlad aligator..kad porastes kasce ti se samo
@MileD bojim se da ovi put bitcete vi vezani ko kerovi i to na duze vrime.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
predsjednika dodika interesuju jedino srbski interesi....naravno da nas ne zanimaju bosnajcki i hrvatski interesi....zasto bi mi razvezivali zastave koje ste vi svezali???
@MeXX ...bosnjaku mozes dati internet i kliks...ali on uvjek pokaze da je bosnjak....
vidjeces koliko vas -pc- vozd obozava kad sjedne u predsjednistvo! :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je štetan po BIH samom pojavom Isto kao i Čović
Nemozes da ukines nikakve strance niti visokog predstavnika, da bi se to postiglo mora cijeli dejtonski sporazum da mijenja. Mile dudlas ga opasno a srpske ovce pasu njegove lazi.
Milorad Dodik je pragmatican politicar i izuzetno naklonjen rezonu pravde.Deyton u izvornom obbliku,dogovr nasa tri pacenicka naroda ,postovanje interesa drugih,protjerivanje bjelosvjetskog olosa koji nas zavadja i za to debelo uzimaju pare.Bosnjaci moraju prihvatiti RS koja je legitimni dio BiH,Srbi nikada nece ni pomisliti da odvajaju RS ,ako Bosnjaci prestanu razmisljati da je BiH citava samo za njih.Jednostavan korak ,samo postovati Deyton i idemo sva tri naroda napprijed.
@spanskiinkvizitor ok al srbija se naoruzava a on radi na demilitarizaciji BiH, dajton je samo ludjacka kosulja koja apsolutno nece nikad dati da BiH krene napred i da se rijesi nacionalistickih okova.
Mile ce biti manji od makovog zrna, zamaptite sta vam kazem.
Ti si veci prevrtljivac od Trumpa
Lijepe li Srpske laži kao i 92-e nećemo Vam ništa neka vas
Sreca je samo sto su narodu otvorene granice, tako da nece morati gledati i slusati vas svakodnevno..sto se mene tice, nij3 mi zao nijrdnog naroda, birali su, neka se pate sada.