Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspali druze u Srbiju, mores odmah
Meni je kao srbinu ova priča dopiz.dila davno, mogu samo da zamislim kako onda ostalima zvuči. Jedna država, jedan predsjednik koga se niko neće stiditi, NULA LOPOVA. To je težnja svakog normalnog čovjeka koji živi u ovoj zemlji. Sve ostalo su bajke za ubiranje jeftinih političkih poena, da se ne lažemo.
Sram te bilo plate astronomske koju primas za takav nerad
koliko treba biti glup pa svake 2 godine padati na istu pricu....
Vergla ovu šuplju priču svako malo, za neku potpalu, a i sam zna da je to i teoretski nemoguće...
Ne može.
Dodik- Chaušesku broj 1 u BiH sta ce drugo da radi do da laprda i prica o necemu sto i sam zna da od toga nema nista!!! Bosna i Hercegovina je bila i bice vjecno to sto ideja o Velikoj Srbiji i Herceg Bosni uvijek tinja a nema od toga ništa to nije njen problem nego problem nasljednika Haskih zatvorenika a zna se ko je tamo osudjen!!!!
Mi znamo šta je vaša politika ali nema ništa od nje samo gubite vrijeme
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-pogledajte-govor-ante-gotovine-u-kninu/2203074.aspx
Hahahahaha,to je dodikov san.
SNSD, HDZ i SDA nacionalni prvaci su odlično unovčili svoj nacionalizam, a kako ste vi najzaostalija nacijo Evrope? Pošteni i pametni ljudi koje ste otjerali sa Balkana, sad žive u razvijenim zemljama, voze se po najsavremenijim autoputevima i obilaze naljepše svjetske destinacije, dok vi truhnete u svojoj zaostaloj vukohebini! Zato nastavite da glasate za SNSD, HDZ i SDA!
Možeš sanjati nije zabranjeno, ali s obzirom da si već ostario tako ćeš i umrijeti sanjajući
Ista priča a Srbija sve manja i manja.
U najzaostalijoj državi Evrope i 30 godina poslije, nacionalni čobani pred izbore lože svoje zaostale ovce!
a i ti da nam jednom popusis svima, i mirna bosna
Prije ćete nestati sa lica zemlje nego se spojiti sa gencidašima.
nespojija je ova nakaradna bih i nakaradni retardirani novinari ovog sajta