BiH
1

Dodik: SNSD vjeruje u pobjedu svog kandidata u Bijeljini

FENA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je u nedjelju u Novom naselju Janja kod Bijeljine da ova stranka ima najboljeg kandidata za načelnika Bijeljine, aktuelnog ministra poljoprivrede Miroslava Milovanovića.

Dodik je na predizbornom skupu rekao da je Milovanović pokazao svoju sposobnost i odanost lokalnoj zajednici u mjestu gdje je rođen i gdje namjerava da ostane. On je dodao da to dovoljno pokazuje o samom odnosu Milovanovića prema Bijeljini.

"U Novom naselju Janja boravili smo i ranije u namjeri da ga sredimo infrastrukturno i da pomognemo u rješavanju preostalih problema. Centralne ulice u ovom naselju su asfaltirane ali sporedne, poprečne ulice također treba asfaltirati što ćemo uraditi u narednom periodu, kao što ćemo raditi na rješavanju ostalih pitanja koja tište mještane ovog naselja", rekao je Dodik.

Jedno od takvih, dodao je on, jeste dovoljno kvalitetno vodosnabdijevanje, kanalizaciona mreža, a prije svega, neophodno je obezbjediti posao za sve ljude koji ovdje žive.

  • To je primarno što želimo da uradimo sa našom politikom ovdje, poručio je Dodik.

Kandidat SNSD -a za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović rekao je na predizobornom skupu u Novom naselju Janja da grad Bijeljina ima drugi po veličini budžet u Republici Srpskoj, a da su se sredstva iz budžeta trošila nenamjenski i najčešće po političkoj liniji.