Uvjeren u pobjedu 2014. godine
241

Dodik: SNSD ostaje vodeća partija u RS-u

SRNA
Foto: Nedim Grabovica/Arhiv/Klix.ba
Foto: Nedim Grabovica/Arhiv/Klix.ba
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da SNSD u Republici Srpskoj ostaje vodeća partija, koja će se dodatno stabilizovati predstojećim unutarstranačkim izborima.

"SNSD nije izgubio svoju snagu, bavi se odgovornim pitanjima i izložen je javnosti kroz vlast koju vrši. Imamo odgovore na sva pitanja, pa i na ona teška, za razliku od onih koji samo paradiraju na tim pitanjima", rekao je Dodik Srni.

On je uvjeren da će SNSD biti pobjednička partija na narednim opštim izborima, 2014. godine.

"Ne treba niko da sumnja u snagu SNSD-a. Ali, isto tako, želim da kažem da niko sa strane neće provoditi izbore u partiji i nama određivati rokove. Mi ćemo odrediti kada je to dinamički najbolje, a to znači da dođemo do značajno novih struktura u trenutku dovoljnom da oni mogu da budu motivisani da izađu na izbore, a ne da to radimo zato što to neko sa strane misli da trebamo", naglasio je Dodik.

On je poručio da su svi ljudi iz stranke dobrodošli i da oni koji su dobili pet prethodnih izbora, a sada izgubili, nisu za SNSD izgubljeni članovi.

"To su dobri ljudi, oni sigurno neće biti odbačeni. Isto tako, postoji potreba da se ulije nova energija i nova snaga kroz jedan broj novih lica, te da se gradi dodatni entuzijazam u samom SNSD-u", rekao je Dodik.