Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"da svaki niži organ treba da bude podložan odlukama i naređenjima sa nivoa BiH" sta je tu cudno pa to je najnormalnija stvar konju jedan trkaci, nego spremi pidzamu i vazelin trebace ti uskoro
Pa, dobro, to je normalna stvar u normalnim centralizovanim drzavama, a BiH to nije, i mora se postovati autonomija i nadleznost nizih organa, u ovom slucaju RS-a, jbg. Skontaj da je tako SIPA postupila negdje u federaciji, tebi je sad to normalno zato sto je na stetu RS-a. BiH kao slozena zemlja treba da funkcionise na nacin da se saradjuje izmedju nizih i visi organa, a ne da visi organi preduzimaju jednostrane radnje i to usmjerene protiv nizih pravdajuci se time da su oni visi, pa, toboze imaju pravo na to, a nemaju, jer bih na funkcionise na taj nacin, jbg, bajo moj. Pozz
kurtopanto nisu im se najavili, i lokalna policija nije ucestvovala. zasto lazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nece Miletu niko nista jer su svi mafija. Dzaba se narod lozi kao da je narod kakqv faktor u ovoj zemlji.....
@Kurtopanto ti ga glabas druze. Sa narodom. A ako sta ostane glabati ces i sutra. Sugavo nepismeno govno....
Mile povukao ručnu, a kola mu već u provaliji! Da ti nije možda već prekasno? Mnoge tvoje ujdurme su već na obradi.
Hajde Mile pusti priče, pripremi pare za onu srušenu džamiju u Ustikolini. 1000 džamija po 500 000 je 500 miliona. To nije mnogo , samo treba rebalans budžeta Srpske sa 3150 milion na 3650 miliona. A ko će u konačnici to platit ? Pa oni koji su i rušili, GRAĐANI SRPSKE !
Sta se dzikan javlja .....srvi ne znaju a i ne zele da se s'njim obracunaju...!
kel dzikan ili djikan...interesantan sam znati
Koje gluposti, pq nije SIPA otisla u drugu drzavu radi sirenja BiH. Dodik u sustinu hoce anarhiju I tretira RS kao prostor druge drzave.
Dodooo.kuc kuc Dodoo.zasto je to tako??? Zato sto je BOSNA I HERCEGOVINA DRZAVA.
Nešto mi se sasr'o Duduk efendija , izgubio kompas totalno, mijenja priču i stavove iz dana u dan... Boji se 'apsane a ona mu ne gine, čim prije to bolje za podanike ...! ! !
Zar bi sigurnosna situacija trebala bit narušena zato što su pohapšeni ratni zločinci ...??? Yebi ga Duduk, kod tebe sve nešto naopako, pa dosta su se qurčili 20 godina poslije rata ...!!! Ovih 20 godina im je bonus, poklon Djeda Mraza ili šta već jest... a u stvari je to plod nerada pravosuđa... u pravu si ti, oni ne rade dobro, moralo bi to bit bar 5 puta efikasnije ... ! ! !
Evo pametne. potpisujem a da ne komentiram....
Evo pametne. potpisujem a da ne komentiram....
Krmak kupi prnje doci ce marica uskoro i po tebe. Kad te smjeste u prdekanu onda cemo lagano i rs da sjebemo do kraja. Moj debeli ti si mislio da mozes da seres koliko hoces. Ima granica konju nepismeni a ti si je prosao na tvoju zalost. BiH forever
#bitćejebenobezJNA
Retardirani Klix pa ni jedan komentar nece da pokaze koji repliciram. Prvi komentar prikaze, ali kad repliciram nekome nestane kad udjem u clanak. Popisam vam na aplikaciju i portal.
počela cenzura Srba. Onaj članak o ustašama je dokaz više za to. Klix došo pameti.
šta mu sad to znači
Što manje medijskog prostora davati ovome čovjeku ! Ima pozitivan učinak koji se ne može lako nabrojati : ljudima neće dizati pritisak,njegov politički uticaj slabi , slobodan prostor za ljepše vijesti , smanjenje nivo zaglupljivana itd Ps: i onako ima svoj privatni mediji RTRS
Idemo ludo idemo jako Ja svoje odmastio, a ti???
Mile hašiš zabrinut, baš me interesuje dokle će sve ovo ići
iritator: kad se zaduzujemo to se tice vas kao sto se tice i dug francuske. to sto je kreditor dao novac u RS je samo njegova/njena odgovornost. BIH ne garantuje dugove srpske, ne znam odakle smisljate takve gluposti. opet ponavljam uzmite ustav bih u ruke pa nadjite "nadleznost" SIPA-e i tuzilastva BIH.
Krademo, krademo.... niko nam nista ne moze (Pjesmica za prvi razred SNSD političke škole)