Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trosite milione na auta, a para nema za osnovna medicinska sredstva. Svaka drzava u ovakvoj situaciji gleda svoj narod. Zahvaljujuci kineskim sismisima, jesmo tu gdje jesmo.
@Limeta SARS nije nastao od sismisa, to je laobratorijski virus. A Covid19 je derivat SARSA. Ne lupaj gluposti. Za auta se slazem, ali kako to ocekivati kada ministar zdravstva, doktor koji bi trebao biti puno osjetljiviji za dobrobit svojih gradjana u kljucnom trenutku pregleda skodine kataloge da vidi moze li jos sta od opreme nabaciti.
Lutrija organizuje vanredno kolo Binga, ocekivani jack pot je tona brasna 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
predsjednice dodik sta cemo ako nam pomre dio glasaca...pita dusan majkic...a dodik odgovara...bez panike znas da i mrtvi glasaju za nas...
@yeba.mene.drzava iliti migranti u slijedecim izborima
Dodik samo gleda i sagledava se u nekog, razrokim očima. Kao beznadna usidjelica 🤣
Meni kina nije prijatelj hvala ljepo niti me interesuje njihova kultura. Ne mrzim kineze al daleko im kuca od mene svim azijatima. HvAallA
Amerika
Kazu da u Bosni, tada Jugoslaviji nije bilo krompirove zlatice. Sve do neke godine, 60-70-tih (nisam siguran, stari pricaju) kada je bila susa i kada nam je Stejts of Ameriks donirao krompirovo sjeme. "Djaba" naravno. Od tada na nasim poljima imate simpaticnu baju koja unistava lisnati dio krompirove biljke.
U prevodu. Druze bilo dje i bilo koja doma vam nudim uslugu da mi razvalite pakas voljte kurtonom il na suho. Vrsim i Masaže ala happy end.. moj bratski rode.
Hahhahah. Jesi Mile hasisar. xD
U.mnogim stvarima sada je u pravu.
Ovdje sve stručnjak do stručnjaka, a ruke oprati nisu u stanju kako treba. Mrš gnjide
Ovo se clan predsjednistva zahvaljuje predsjeniku Kine na rukavicama. Nije zajebhancija.
Mile konju ,opet seres okreni se Bosni budalo,na sve strane ti i tvoji vanzemaljci gledate da se ne kaze za vas Bosanci.Pa cak su ti i Kinezi prijeci nego ovi iz Bosne.
BiH je siromasna drzava ali ja imam savjetnika vise nego Si Djinping. BiH je siromasna drzava ali nasi parlamentarci imaju plate vece nego kineske kolege. BiH je siromasna drzava ali moj vozni park je veci nego Trampov...Jel tako Milorade?
@Counterforce. Niko ne zivi od suplje price i prica iz proslosti. USA je poslije ekonomske krize, koja je bila 2008 god. stampala 5 000 milijardi dolara i drzala kamatnu stopu FED-a na 0% sve do 2016 god. Sada ce stampati hiljade milijardi dolara, koliko im bude trebalo. Isto ce to uraditi i Njemacka i sve bogate i "uredjenie zemalje u EU i u Skandinaviji, jer se samo od novca, odnosno svjezeg kapitala zivi.
Kreten
Zagledan u Kinu
Citam komentare i ocekivano Srbi pisu kako virus nije potekao sa kineske pijace nego iz americkih/engleskih laboratorija. I tome se ne cudim jer Srbi uvijek guraju te teorije zavjera koje se pojavljuju na proruskim i antizapadnom medijima
ali mi je cudno za jadnog Bosnju koji vjeruje u sve sto procita. Nasjede na svaku objavu na FB ne gledajuci ko je napisao. Cijeli svijet je slozan odakle i kako se virus pojavio ali to nije dovoljno za glupog Bosnju. On vjeruje nekim anonimnim Srbima koji na FB prenose lazi iz proruskih medija
Sacekaj samo da prodje ovo,dobro je i tebe i tvog sranja,razmisljat ces ti sta mlatis,vjeruj mi da hoces