Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Kosovo u Srbiji, kako kazes Milorade, zasto onda ne odes tamo i malo prosetas, popricas s ljudima.
@Zamjenik on je predsjednik Republike Srpske. Republika Srpska je u Srbiji
Thaci pokaza pasoš Kosova, a Dodik Bosne i Hercegovine. E tu je suština svega moj Duduke!
Pricaj ti glavonjo sta hoces, frajer ti je pokazo... pa ni pogledao te nije 😂😂😂
Aj sad Taci haha nije on Bake to je nas Mile 😀
Bosna i Hercegovina je prva u svijetu Drzava, koja ima medjeda za Predsjednika!
@Admiral. Vidis da mu je jadnikovcu dao neko stari Alcatel..instalirao Klix...a ovaj ne pusta iz ruku...kao djecacic klikere!
Ovaj krmak je umno poremecen
Bravo Thachi...Samo ga zavlači!!!
to je rezultat kad glupi seljaci i kriminalci vode zemlje i regije. Nezna se ko je gluplji, Thaci, Dodik, Vucic, Izetbegovic, Komsic ili Covic. Dok oni pricaju o nesporazumima i ratovima ljudi gladuju i nemaju buducnost ali svejedno gutaju njihov populizam umjesto da biraju predsjednika koji barem ima pojma o ekonomiju.
Jedino još Srbi misle da je, medjunarodno priznata nezavisna država Kosovo, u Srbiji. Ccc
@pbv medjunarodno priznata? Nisam Srbin ali daleko je Kosovo od neke priznate drzave. Pa 50% svijeta ne priznaje njihove pasose sta znaci da nemogu ni putovati svijetom. To nije sloboda.
Mile sto mu nisi to u lice rekao, nego za srnu izjava.. aha Hashim nije htio ni da obrati pozornost na nekog isprdka iz WC entiteta 😆😆😆 Jesi li Baja il nisi, krijes se iza Vucica dok Hashim zmija dolazi..
Pogledajte samo ovu sliku u naslovu.. uporedite blentavu facu koja samo u WC entitetu moze dobiti nadimak Baja i Hashima Zmiju
🤔🤔🤔 Kosovo je samostalno a RS je u 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
doDick pushi dick.
Dodik je jedini političar koji zastupa interese svog naroda i govori ono što misli svima.Reći to domaćinu u Albaniji je zaista hrabra stvar i odlika pravih državnika.
@AssasinCreed dao je izjavi Srni a ne na pres konferenciji tako da ne vidim gdje se ogleda ta hrabrost. Pravi državnici su diplomate a ne fašistički, opštinski, diktatori. Ako je to interes njegovog naroda, onda njegov narod ima ozbiljan problem arhaičnog razmišljanja o sopstvenoj nacionalnosti i bitnosti istog.
Krme strikes back
Jel' to kazao u Tirani ili kada se malo odmakao 😁😂