Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je i tebe prodao za olovku i ključeve.
Dosadni ste sa ovim Dodikom, covjek je Reality Politicar bas ko i Bakir i Covic, da im nema medijske paznje i fukare koja se lozi na njihove drame i predstave nebi mogli prikrivati svoje lopovluke
@Zanovjetalo Svi su čekali da Vučić izda a onda prodao za keš i Kosovo i manji entitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Licno me kao Bosanca sramota kad ovaj ‘nas’ medjed progovori u beogradu.
Kod njih svaki sastanak u nekim bascama. Okolo njih cvijece, da je noc mozda bi bile i svijece. Hajd budi siguran da se ne sastaju tu i u crnoj noci. Sumnjivo.
vidis koja se stranka jedino spominje? one prdine bare od petokolonasa nespominje sto li? NAROD ZNA
Bosnjacima treba jos 20g mira jer sa populacijom od 57% ce doci na 70% i tada puska ne ratuje vc olovka i vecina....
Kaljavi opanak...hehehe..cuj, njegovo iskustvo na sastancima sa medjunarodnim predstavnicima? kako li je komunicirao da mi je znati ovaj vepar?
Ima li većeg miša na svijetu?
Srasnih komentara iz dana u dan..Toliko mrznje zavisti ljubomore zlobe prema komsiji mije zabiljezeno..A opet razumem donekle..misliti da si drzava ozbiljna a ono alajbegova slama..pa vise se pita Vučko i ima uticaja nego 3.presednika te tkz BiH
@gooUser1586215109 razumeš, s obzirom na genocid koji je taj komšija počinio? Imaš pravo, nije se čuditi...
Vučko je pišao 92 na kozjoj čupriji..to je Radovan odredio i tako ce ostati.Niko vam nije javio umro DUH Dejtona 11/09 2001.
e cuj ti njega hahahha pa ti prvi ne zelis da budes dio BIH .... nije tebe drzava odvojila nego si sam sebe izdvojio... ooo ti viteski Dodice 😆😆😆.... sta ce svi su protiv srba, hudnik.... joj dosta mi je vas i vaseg sranja vise... mrs u Moskvu seljacino jedna i pusti narod na miru da zivi...
Ne bili bi presretni...nego “bit cemo presretni” uskoro kad se ukine grnocidna tvorevina
Opet ovo pseto laje...u prazno.
Ovaj cojek po prvi put govori istinu
Vojska i paravojska srbije što je ulazila u tuđe države je gotova stvar, pitanje vremena je kada će nestati nešto što je nastalo na kostima druga 2 naroda. Srbija i kada bi pokušala nesto to je agresija i NATO bi ih poravnao za 7 dana, ne trebaš se ti bojati Bošnjaka ni Hrvata... Umjesto što laješ bolje bi ti bilo da gradiš suživot u zemlji u kojoj živiš..
Ne sikiraj se Dodice uci cemo u distrikt Brcko
Ama ima li više iko da ovog luđaka uhapsi zbog rušenja ustavnog poretka? Čovjek svaki dan negdje lobira za raspad države i o tome javno piše i vi ga samo znate reklamirati. Šta će član Predsjedništva svako drugi dan na raportu kod predsjednika Srbije? Valjda postoje državne tajne, ustavni poredak ili se skinite s vrata običnom čovjeku zbog trivijalnih gluposti, ako nema sistema onda ga nema ni za koga.
Nema dana, a da KLIX ne objavi sliku Dodika i neku od njegovih gluposti.
Vec 20 godina lazu narode na iste nacine. Lopove, u zatvor. Pokrao si sve sto se moglo pokrasti.
Opet on Srbija garant. To da moze opet izvrsiti agresiju i fenocid po Bosni?