Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svijet pobjegao od rusije , svi odose na zapad , pa u becu zivi 200 hiljada srba i hiljade u cikagu , rumuni , cesi , poljaci , slovaci svi progledali od kada su otisli od rusa a dodo hoce sa rusima zato sto on super zivi i ljudi oko njega a ostali gladuju jer rus hrani samo glavesine narodu nema ni za hljeba
pustite vodu kad izadju
Mile, mislis da si baja, a obican ruski i Vucicev dzukac si. Letas tamo vamo ko kreten, a puna ti usta kako jak si ...
Iz srbije se svake godine iseli 150 hiljada stanovnika,mortalitet je 120 hiljada stanovnika a natalitet 60 hiljada.Prosjek starosti je 43 godine.Danas srbija ima 5.5 miliona stanovnika.Srba u BIH ima manje od 600 hiljada.Svake godine se iz srpske republike iseli od 50 do 70 hiljada srba.Za 4 godine srba će u BiH biti manje od 400 hiljada.
DodiCk ruska prostitutka!!! Svako malo ovaj buljaš ide da place,malo rusima malo Vučku...E moj buljašu jadni,misliš da ćeš nešto postići stalnim plakanje i primanjem u usraanu bulju!
Mozda da mu skinesh svoje gace Dodo..mozda te cuje bolje...
Dvije Karine. Pogledaj onog alkoholičara mamu svoju. Dajem mu maksimalno 2 god.dok ne krepa
Lišće ćete jesti mamu vam vašu. Večeras trk u Beograd na plakanje pičkoustom.
Jadan si Dodo kada nisi u stanju voditi svoje domacinstvo bez tudje pomoci i savjetovanja. Mislio sam da si pametniji
Moze se i papi zaliti
Rasplakani satorski pjevač
A ovaj ambasador bitan u BiH ko semafor u GTA.
malo malo, ovaj po mišljenje kod vučića pa kod ovog gubičara, znal on išta radit osim krast novac
Vučić nema vremena zbog Kosova pa može i ambasador Rusije.Rezultat je isti kao i njihova vladavina.Jedno veliko ništa za šta uzimaju pare od svih nas.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kmeeee,kmeee....