Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako se sastaju kad, eto, ih se vec zvalje i grle?
A vi se Bosnje koljite...ne bil nas prije nestalo...yebem svim strankama iz federacije mater...
Uranio naspavao junače. Šta se radi ?
baš se pitam hoće li pušiti jedan drugom ispod stola...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AJMO SAD BOSNJACI- UDRITE PO KOMENTARIMA
srbi se moraju spremiti za nadolazece bure i oluje....nesmije nas nikad vise nevreme uhvatiti nespremne.....a koliko vidim susjedi bosnjaci i hrvati se ponasaju ko da su na godisnjem odmoru :))))))
Ovaj Glavati stakor je osvhjedoceni negator genocida, a ova pickousta genocidna pedercina je javno u parlamentu Srbije pozivaio na genocid. I onda se jos uvijek nadje naivnih Bosnjaka koji im vjeruju.
Još Brabončić da dođe i sva tri brata srpska su na okupu.
Sretan put :D
Sigurno ce u obracanju novinarima sve pojedinosti sastanka iznijeti. A SDP -Vezir poletio da prvi cestita Vucicu,dok mu ovaj o glavi radi. Boze sacuvaj me srpskog junastva,hrvatske kulture i bosnjackog......,ma od bosnjackog me sacuvaj svega! Da li bosnjak ikako ima mali mozak bas se pitam!!!!
pijem caj, zagrcnuh se stj hahahahah
baš se pitam hoće li pušiti jedan drugom ispod stola...
Vučić i Mačić
Vučić nježno šapuće moje usne dovode do ekstaze
citaj ove komentare sine citaaj kada ti kazem!!! Stas u zivotu naucit ako ne citas ove komentare, opet ti kazem zaebi tekst citaj sta ljudi misle i pisu
Hoće li i trubači doći na doček ? Čuo sam da je Dodik sa Bakirom strastveni ljubitelj trubača.