Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je je na lokalnim opcinskim izborima 2012 godine osvojila 291.827 glasova ostvarila napredak u odnosu na rezultate Opcih izbora 2010. godine, kada je osvojila 214.261 glas. To poredstavlja povecanje 77.556 glasova. SNSD je pak na lokalnim opcinskim izborima odrzanim 2012 godine osvojio 189.848 glasova. To je znacajan pad i u odnosu na posljednje Opce izbore odrzane 2010. godine na kojima je SNSD osvojio cak 277,817 glasova. Ako oduzmemo 277.817 sa 189.848 dobijemo pad od cak 87.969 glasova.! Drugim rijecima: Milorad Dodik kod Srba gubi popularnost, i samo sebe i druge laze da ce on pobijediti na narednim izborima, kada su mu kola krenula niz brdo. Ja nisam za SDA, da se razumijemo, ali SDA ia legitimitet Bosnjaka jer je povecala svoje glasove. Ovakve Dodikove izjave samo ce ucvrstiti SDA kod Bosnjaka, a njegovi partneri Zlaja i Radon ce otici s vlasti. SDP je 2012 osvojio 103.000 glasova manje nego 2010 a Radon je 43.000 glasova manje osvojio u istom periodu. Pametnom dosta.
Ajetul Kursija da Allah "opameti Dodika" tako rade SDA-ši.Dodik ih ko malu djecu "šuta". Eto SDA-ši šta vam sve srpska politika kroz usta Milorada Dodika govori, kako vas sve ponižava, kako vas karakteriše, kako priča o državi o institucijama a vi nemate kuraža i petlje ni za šta a eto vaš potpredsjednik Mehmedović "osjeti lisičine na rukama".Hehehehehehe, nemate vi pojma, niste vi dorasli Dodiku i srpskoj politici ni cipelu da poljubite jer ne znate voditi politiku, neznate SDA-ši , nemate vi ni petlje i kuraža, a i kukavice ste nad kukavicama.Zato ne sramotite se više , dosta je, vidjeli smo vas.Vi ste samo hrabri kada trebate tlačiti muslimanku sirotinju a kad vam se Dodik popne na leđa ne smijete pisnuti, manji ste od makova zrna i neka vas Dodik handri, neka kad ste samo "jaki" kada treba muslimansku sirotinju matletirati.Zbog ovoga što vam Dodik radi i muslimanska sirotinja mu aplaudira i podržava ga.Neka vas je ponizio , neka vam je dokazao da smije vašeg potpredsjednika staviti u haps, a vi ima da gledate i da učite ajetul kursiju "da Allah opameti Dodika"...
potpisujem sve sto si napisao.maske su pale lagumdzija i radoncic su obicne dodikove marionete i sasvim je jasno da zbog njihove izdajnicke politike profitira jedino sda!koliko je to dobro o tom potom!meni je jedino zao sto su ovim poslusnickim ,vazalskim oodnosom unistili socijaldemokratiju na ovim prostorima!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odgovara mu Lagumdžija jer je njegov igrač!
Šta nam radi ovaj čedo. Dok se oni međusobno kolju zbog fotelja i para, ovaj se fino zeza sa njima.
Hehehehehehehe....Ko zna zna, a srpska politika sigurno i neka znate pouzdano i da ne sumnjate nikako da zna..
Da zna zna..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i silajdzica su mlatnuli drskom od zastave..
Dejton, ali samo po mjeri klana iz Laktaša. Ne smije se spominjati GENOCID, MITO i korupcija, sve opcije lopovluka i da je DRŽAVA BOSNA I HERCEGOVINA KOSTANTA NEPROMENJIVA PO SPOLJNIM GRANICAMA!
ne znam sta je tuznije. vjerovati da ti stvarno mislis to sto pises ili vjerovati da to radis za pare.
treba tri naroda naoružati do zuba i da se to jednom riješi,ko ostane živ neka pravi kakvu god hoće državu ili države,ovo je već postalo dosadno
Neka ovog krkana sada SDA demantuje na slijedećim izborima.Sa novim izboima neće biti šale! Opozicija u RS je sve jača.
Kada pravoslavni cetnici nesto kazu oni to i pokusavaju sprovesti. Tako je Karadzic fino rekao nestat ce jednog naroda i zapoceo genocid. No milion puta veci problem su MUSLIMANSKI CETNICI POPUT LAGUMDZIJE, TIHICA, RADONCICA, IZETBEGOVICA. Oni rade za cetnike ali tako da varaju narod, zrtve agresije BH i narod im daje povjerenje. Ovo sto Dodik kaze da ce ukinuti Tuzialstvo i Sud Bh on to govori sa razlogom jer za taj novi vid agresije na Republiku BH on ima punu podrsku CETNICKIH SVINJA LAGUMDZIJE, TIHICA, RADONCICA I IZETBEGOVICA, kao sto je imao do sada kod izglasavnja zakona kojima se vrsi nastavak genocida.Pozivam sve gradjane Republike Bh da pruze otpor diktaturi multi-cetickom bande fasista i kriminalaca, na prvom mjestu Lagumdzije, Tihica, Radoncica, Izetbegovica pa tek onda sa otvorenim cetnicima Dodikom, Bosicem i Covicem. SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
Srbi smrde ko poljska hala...
Pozdravljam komentatora Fiku Halimića.Ja i ti se jako dobro razumijemo, jer su nas na isti način SDA-ši (njihova politika) ucvjelili.I oni misle da mogu po svakom "kakiti", e neće moći , neće njima Dodik saginjati leđa, već će ih političkim šamarom ošamariti, nije vam Dodik muslimanska sirotinja koju cvijelite SDA-ši.
Koji su rezultati SDA politike da u Krajini (i u inostranstvu većinom porijeklom iz Krajine) imamo na desetine hiljada ljudi, rođenih muslimana koji se nacionalno osjećaju srcem i dušom kao Srbi ili Hrvati a to je sve "djelo SDA politike" koja je ljude "ucvjelila".I sada nama nešto SDA ima da kaže?Ništa vi nama nećete reći, ništa nemate prava da nam bilo šta kažete SDA-ši.
SDA na jednoj strani kao politička opcija a na drugoj strani SDP,SBB,DNZ,SDS,SNSD,SRS,HDZ,HDZ1990.Sekularistička muslimanska politika i plus srpska i hrvatska politika a na drugoj strani "džamijsko-minderska SDA politika".Neće nama džamija određivati politiku. Mi ćemo voditi svoju tvrdu sekularističku politiku i neće nam SDA određivati ko smo i šta smo.Ako nam SDA bude pokušavala nešto nametatiti krstit ćemo se, ali neće nam SDA ništa nametati, jer mi preziremo SDA.
@amko Jesi li ti normalan hajvanu Pa nije ovo tvoj portal Pa ti zauzimas sam 50%prostora Daj malo smiri dozivljaj Ako ti Dodik placa po ucinku ti si bogat Napisi jos jedan komentar razbit cu ti to malo zuba!
@amko amko tj ratko ratko ne kaki majke ti vidis da te niko ne shvata ozbiljno!!eto ti fol musliman??whuaaaaaa providan si ali pitam se sta mislis postici svojim naivnim textovima??valjda da se neki musliman prevari pa prede na tvoje pravoslavlje??nasmijavas nas hajd sad bjezi nije vise smijesno! Ja te nemam šta nasmijavati , pišem istinu.A vi SDA-ši ste politički slijepi kod očiju" i ne vidite do čega vodite muslimane, da se ovakvi kao ja odlučuju dobrovoljno na lijepi ramazan da pređu na hrišćanstvo jer ste me totlano razočarali i ne vidim više ništa dobro u vašem džematu, već ću tražiti svoj džemat kod Srba i hrišćana.
Samo me vi iz SDA sa svojom bezobzirnom politikom matletiraje .Ako mi nastavite tako činiti svoje muslimanko ime i prezime ću zamjeniti hrišćanskim imenom i umjesto džamije Crkvu ću obilaziti a umjesto muslimankog obilježja KRST ću nositi na prsima.Prestanite me više matletirati svojim bezobrazlukom.
Emir Kusturica je u pravu što je prešao na hrišćanstvo.Vidio čovjek neke stvari.