Komentari (653)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ti sanjaj...al kad se jedan dan probudis u zatvorskoj celiji...a jos ti jave da su ti oduzeli kriminalom stecene imovine...odmah ces se razbudit...
bosnje na reanimaciji...Mile ne vadi vec nekoliko dana
popusio si brate bakirovu pricu. realno nece niko u zatvor od "njih" .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obracam se generacijama 90 i naprijed. Kanite se ovih gluposti i hvatajte se knjige. Uci, obrazuj se da ti jednog dana ovakvi ne budu krojili buducnost. Na provokacije i vrede se fino nasmijati i svog se posla hvatati.
da se ne zaboravi istina i da se ne zivi od lazi pogledajte najrealniji i najiskreniji govor srpskog generala koji je bio na bojnom polju a ne kao dodik virio iz misijih rupa pa pogledajte netraje dugo kratko ali jebitacno....http://www.revolucija.org/2017/01/video-srpski-general-slavko-lisica-sta-glumi-dodik-i-dize-tenzije-pa-armija-bih-mu-je-dosla-15-km-od-banjaluke-i-da-su-htjeli-uzeli-bi-grad/
ja ne razumijem sto ovaj sanja, pa zar on nije kupio kucu na dedinji?
Jedva te matica ceka
Svi zajedno unutar beogradskog pasaluka.
MOSKOVSKI KOMERSANT UPOZORAVA: Dodik svojim planom može da dovede do novog rata u regionu Ukoliko bi došlo do realizacije plana predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o izlasku RS iz sastava Bosne i Hercegovine, to bi moglo da dovede do novog rata u regionu i jačanja konfrontacije Rusije i Zapada, ocenjuje danas moskovski dnevnik Komersant. Po Rusima; MILE JE NOVI GAVRILO! Treba ga na vrijeme neutralisati!
Prije ćeš umrijei nego to dočekati. Nego, pitanje, kako si krenu - jesi li pripremio traktor. Avionom, helikopterom i limuzinom nećeš moći preko!
Sve go degenerik! Tito je stvarno zabusavao...trebao se davno obracunat sa cetnicima da se ne zamaramo sa ovim potomcima!
Hahahaha, ovaj čovjek samo sanja. Uz to je počeo i mesečariti. Al' u pravu je u jednom. Ako se isti san stalno ponavlja, onda je to znak da san o nečemu govori. On misli da mu san predskazuje otcijepljenje. A ja mislim da mu njegov san, predskazuje moj stali san, njegovo otcijepljenje od slobode. Stano mileta sanjam iza rešetaka, čak i budna sanjam isti san :)))))) Znam da će mi se san ostavriti, jednog dana!
Lepa naslovna slikica ...Ba-ja u punum sjaju ..zalizana frizurica....cvike i sve ostalo ... Još samo kvadratni brčići ispod nosa i to je to .... PS svaka aluzija je namerna..
Sva istočna Hercegovina je pusta i prazna( cca 23 % od 49%) , sa porušenim kućama i putevima ko pre 100god, pokojim starcem i tako to....Jad i čemer , a beda svakodnevnica... Omladina sva pobegla na zapad , i sada se crveni kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća.. Eto to ste vi svojoj deci ostavili u amanet ...teret od kojeg se generacijama neće moči osloboditi...A ti Ba-ja sanjaj......a grobarčina nek zakopa....
Samo ti dodo provociraj, a niko te ne drži ovdje, kako mladi idu koji nisu zadovoljni s tobom, tako i ti možeš otići gdje god hoćeš ako nisi zadovoljan Bosnom.
Može, ali sve što na popisu od njegove imovine imaju SIPA i Tužilaštva moraju se obznaniti i oduzeti.
Realno ovaj gospodin sanja da ostane nedodirljiv, jer se toliko obogatio i imperiju stvorio za svoja buduča pokoljenja.Ovo što sada radi je domino efekat apelacione aktivnosti iz Sarajeva, koja mu je vjetar u leđa za spas od istraga i ono što će ga održati na vlasti u narednih pet godina.Več je pobjedio na općinskim izborima, a ovakvim radom sigurno pobjeđuje na onim 2018 godine, jer priča ono što velika večina Srba misli i želi čuti, ovo je naša realnost.
Imaju Rusiju na svojoj strani. Britanija i Francuska su kljucne da bi Srbi ponovo pokusali ono sto su 90-tih. Tiho osluskuju volju Zapada. Ove dvije zemlje Zapada su im davali podrsku za ono sto su cinili, zbog starih zasluga i historijski dobrih odnosa. Međutim danas se to izmjenilo, volju ovih zemalja kreira sve vise Amerika, pa je nezavisnost u tome pogledu avantura, te se razlika u odnosu prema Srbiji i Srbima primjeti. Dodik da ima nesto, davno bi krenuo u ovu pustolovinu...
Spomenute zemlje i Njemačka pride su strašne prepreke. Ako se uzme u obzir da je Tramp ostavio istu ambasadorku u Bosni, onda se rezultati već znaju. Miletu ostaje da sanja ali prije svega o sopstvenoj slobodi!
@007Bond - pa ti si još gori od Lazanskog. Koje nebo, čije nebo. Osim toga nebo BiH je pod vojnim promatranjem tetka NATE! Srbija je samo supotpisnica mira između tri zaračene strane; Republike BiH, Hrvatske i Srbije. Manji entitet je bio u sastavu Srbije bez prava bilo kakvom direktnog miješanja, kao poražena strana. Ni Hrvatska ni Srbija nisu nikakvi garanti mira. Jedino sada hrvatska avijacija ima pravo da sa brzim nadzire nebo po naređenju komande NATO.
Da to je sanjao svaki srbski velikan, ali su dobili po prstima i nosu. Bujrum ponovo na jedan vaspitno popravni da vam te iluzije izbijemo iz glave.
Koliki IQ treba imati da bi se nakon 25 goodina shvatilo da je i ovo sve dogovoreno izmedju trojca B-D-D? Koja kolicina glupoce treba biti pa da se ni nakon 20 godina od rata ne uvidi da su sve ovo nastimana dizanja tenzija? Taj 9. januar u PC-ju slave vec 20 godina, i tek je danas, kao, to postalo problematicno.... Seriously...?