Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su komedija
Hocemo treci entitet u Bosni, FBih, Rs i entitet Sandzak !
@Messier31 htjeli bi nešto, al ko dijete na tuti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sprdacina od susreta ..hahaha
Ako je to tacno ond asam ja ponosan na tu politiku jer takva je uvijek bila najpametnija
Politika Sarajeva jeste pogresna. Takve kao sto si ti Mile, treba otresti ko slinu. A Sarajevo to nikako da ucini.
U svom smo na svom!! Nemamo potrebe niti da gdje idemo niti da gdje stignemo!
aah hej vidi na stolu nema nikakvih zastava?? WTF gdje je BiH I zastava Republike Srbije ili ok.. Republike Srpske… nije ponjeo Dodo :)
Ovi muslimani se toliko boje nakog genocida i nakih genocidasa ..sta vam je nece vas vase komsije,nece komsija na komsiju !!
@ZlocestaNejra heheheheh 92e smo vam fino to rekli i opet to vazi !! Voli Srbin svog blesavog Muju♥️😆
OPREZ ! Ovo sto rade je veoma opasno za BiH. Prave situaciju s HDZ da je "Sarajevo problem" da ima zaista argument da oni ne mogu da funkcionisu i da ih "Sarajevo" koci... Nakon dovoljno dugog perioda ce se stvoriti takva atmosfera i pritisak da se to "razdvoji" jer je "Sarajevo" neko ko koci ...
dobar im onaj hastal.
Bambućaaa! Eto, ti si stig'o Đe' s' poš'o i ne vraćaj se, govedo!
Dodo evo javno mi ga glabaj
ono sto vucic ne smije da izgovori on dovede ovog bosanskog tornjaka(psa)da laje za njega jedino su hitler i srbi u 20 vijeku ljude druge nacije (jevreje i bosnjake)obiljezavali zutim i bijelim trakama i na kapama imali mrtvacke glave kao obiljezje
"Dok mu se narod smrzava bez grijanja vec 16 godina,gubitnik Dodik se po stoti put sastao s gubitnikom Vucicem,da jos jednom napacenom puku poruce suplju,da bi eres uskoro mogao postati drzava."
Nesto se ipak priprema i to veliko, a vidjece se sta. Amerika se naglo i bez najave povlaci i iz Sirije i iz Avaganistana i te trupe i tolika tehnika ce se pregrupisati na neko drugo mjesto gdje ce biti puno potrebnije, a vrlo je intersantan podatak, koji prenose Americki mediji, da se predsjednik Trump odlucio na taj nagli korak nakon telefonskog razgovora sa Erdoganom. Znaci dobio je punu provjerenu informaciju o necemu sto je bio razlog za jedan takav potez. Zivi bili pa vidjeli.
Možda za Iran...
Mile gotov si?! Prolupao si!
Mile gotov si?! Prolupao si!