Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sad ovo opet, pa zar nije dodik trazio da se stranci ne mijesaju u unutrasnje stvari u bih..
sretan sam sto zivim vani,pa mi ovi krmci ne kroje zivot..
Pa kad nemaš svoju pamet, moraš ići po tuđu....
Vucko najbolji politicar na balkanu
U Srbiji žive fini ljudi !
Najbolje Nove godine možete provesti u Srbiji !
Srbija je mnogo lijepa turistička država !
Srbija je mnogo jaka država !
da mu da par savjeta kako se rastjeruju protesti i sta ce sa presudom u Hagu, i usput da mu pocucla..
Hahaha, veli gloovonji vučko:_ Jesi vidio što me opkoliše u palati. Si vidio, al mene boli k i ja odigram partiju šaha da se relaksiram. Veli gloovonja njemu: Partiju čega?
Po ko zna koji put u ovoj godini mali dodik mora kod mentora vucica
Sta ove balije se ko nesta rugaju ovom susretu,smijete se turci koliko hocete al vucic je bar nesto URADIO za RS a samim tim i za BIH,covjek doso sagradio nam koji put,bolnicu..ko je vama pomogo,vise nikog ne boli k za vase cmizdrenje o djenosajdu nema sadake visee .!.
Memorandum 2 na dijelu! Pijun duduk kod Milosevica pardon vuciva na raportu! Dobija instrukcije kako i sta i dali moze pod uvijetom da R BiH ulazi u NATO potpisat da ude u vlast. Kad tad doce i vucicevima kraj njihove politike „velika srbija“. Nazalost, srbi se jos uvujek nisu opametili
Tako je predsjednici,samo dogovor kucu gradi.Nadam se da ce i Čović kod svog na dogovor...samo ne znam gde ce ovi treći...da je Bin Laden ziv isli bi kod njega😀
sastanak dva bivsa predsjednika
Sve o trošku grašana, nemaju pametnija posla već se skupljaju da jedu i piju.. da plaćaju iz svoga đepa, nikada se u žiovotu sreli ne bi.
zvao ga Vuvciv na docek izricanja presude Dr. Dabicu