Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno se ni Sandžak ne protivi usvajanju skupštinske rezolucije u Beogradu u kojoj bi se pominjao genocid u BiH, a mislim da se ne protivi ni vraćanju Sutorine, a ne protivi se ni plaćanju naknada za korištenje hidropotencijala Drine u dijelu BiH. Ne protivi se ni isticanju državne Westendorpove zastave na ulazu u BiH umjesto entiteske itd. Ali, KO IH PITA?
Ala Mile prži mladomuslimane, g-đa Sebija će imati pune ruke posla!
@BobBelgrade1970 Dobar je Mile da hoce jos koji mandat dobiti, pa da vas nestane s Balkana
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
RS glumi drzavu, SDS preuzeo cijelu drzavu... a Bakir na vjerskoj turneji po Bliskom i Dalekom istoku vec mjesecima.
on i ne pokušava zaustaviti gradnju mosta, on samo zahtjeva da se poštuju gabariti i završi saga oko granice... nismo naivni, apetiti susjeda stalno rastu i granicu guraju prema vani...
Kao prvo to pitanje je na drzavnom nivou. To mozes da kazes ako te neko pita za misljenje ono privatno. Znaci nemozes da govoris u ime pratioca tvojih jer nisi napravio referendum ili ti anketu da se ljudi izjasne. I nemoj da baljezgas bezzee.
Od državnog nivoa ministar pravde BiH koji je zadužen za pravna pitanja je nedavno rekao da nema pravnih zapreka za njegovu izgradnju.
Dodik je inače veliki ljubitelj Hrvata i njihovog svjetonazora
Možda je čovjek samo svjestan da Bakir baca prašinu u oči raji i da BiH nemože ništa učiniti da zaustavi gradnju mosta.
vidi ovog 😂😂😂😂 ko njega pita za most
Kod Baketa na raport... 😂
Ne protivi se ni moj dorat...
Dodick - Najveći rušitelj i terorista Bosne i Hercegovine. Vezati ga u lance i baciti i pogubiti, kao i sve ostale ruštelje.
A sto bi Mile radio u korist Hrvatske, a na stetu BiH ciji je RS sastavni dio, pa po tome je istovremeno i na stetu RS-a. Valjda je to jednostavna racunica. Ako je Covic tog stanovista, bar je jasno da je i dobro placen iz hrvatskog proracuna, a jedino ako je Mile zahvalan Hrvatskoj za Oluju. O tim stvarima bi trebao da se izjasni.
Kako odmah "BiH dušebrižnici" iskeze zube i sikću na ovakvu vijest. Zna ovaj Klix koje gumbe treba pritiskati da guje izažu na površinu. Samo nastavite
ovo je pitanje drzavnog nivoa ne genocidne tvorevine pc
Ja neznam koga ovaj ambasador zastupa i dta ima da pregovara o drzavnim pitanjima sa politicarima nizeg ranga.
Ko je on da se ne protivi???? Ne prave ga u RSu. :)
Dobro si. Prave ga u Hrvatskoj
Ne prave ga ni u federaciji.
Kad se ustase i cetnici udruze kad imaju isti interes. Jos kad bi se oni pitali, a ne drzava BIH.
RS se ni ne pita!
Naravno. Hrvatske se pita. Oni je grade na svom teritoriju
@DunjalukNaKvadrat Poenta je da se RS kao entitet ne pita..a doduse ni Hrvatska puno...Europa komanduje