Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veže se sa dvije najveće rupe u Evropi. Nigdje nije inflacija ko u Mađarskoj i Srbiji.
I ja bi na Maldive koji mjesec....
Sta jos zelis, nije ti ovo zeljoteka rundo.
I ja bi na Maldive koji mjesec .....
Protesti i trazimo nove ponovljene izbore, jer je trojka prevarila glasace, jednu pricu su pricali prije izbora a sada rade na destrukciji drzave i daju HDZu ustavnog sudiju, dali Dodiku 4tog delegata da moze sve blokirati..
Neće moći mimo države .
Konakovica za predsjednika Rs-a
A gdje je ovdje onih Konakovićevih 25% za FBiH (25%za RS i 50% za Srbiju) koje je on navodno utanačio sa Vučićem. Uvijek sam znao da Dodik nikada neće dati FBiH (muslimanima) ni 1% bilo čega što leži u aktuelnoj RS. Sva Konakovićeva šuplja i ubleharenje najbolje je defenisano kroz ono: za 20 sec smo sa Vućićem dogvorili gradnju autoputa BG - SA.
DODIK Trojkaše naziva INVALIDNIM STRUKTURAMA: “Oni su ("trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili.. Ako on (Konaković) misli da je Bosna i Hercegovina samo ono što oni misle, onda se grdno varaju. To nije moglo ni sa moćnom SDA pa neće moći ni sa njihovim invalidnim strukturama”.
Dodo sve vise pidsjeca na Super Hika.. Cak i izgledom 😂
Milorad Dodik. Budući predsjednik Rebublike Bosne i Hercegovine !!!!
Da bar naš Bakir ima hrabrosti kao Vepar....
Uz sebiju bi i ti osto bez muda...