Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kmecim, placem, vristim heljp i cekam strance. Sta sam ja?
Milorad Dodik ALL ABOUT Postao/la Fair Life dana 07/10/2008 11:16 1384 strane na forumu http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=74433 Na svakoj drugoj Dodik je prihvatio ovo pa ono, pa propo pa ameri, pa EU pa turci pa iranci pa ljiljani, pa kurci palci. Sve drug Dodik što ste vi zamislili uradio. Neko reče zbog židova će, a njemu židov savjetnik i to politički, a ministar vanjskih poslova Izraela godišnji odmor proveo u Banja Luci. De se malo probudite, skontajte koja je godina.
Debeli fasista srbo terorista dodik, , genocidni fasistoidni rasista, negacionista, kriminalac, mafijas, selj.acina, diktator, agresor i hit.ler i gobbels mu nisu ravni KOLIKO JE OPASAN SIRENJEM MRZNJE I RETORIKE PRIJETNJI I GAZENJA BOSNJAKA I DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE ! Svak normalan ne moze SHVATITI MZ-u, EU-u, OHR i sve ostale Bosanskohercegovacke organizacije, civilnih drustava i pravdi DA SE OVAJ SRPSKI FASISTA MOZE TOLIKO VREMENA IGRATI SA DRZAVOM I GRADJANIMA BIH-e ?!!!!! Dokle ce vise SVI KOLEKTIVNO tolerisati dodikovo patolosko TERORISANJE DRZAVE I GRADJANA BIH-e , TERORISANJE NAD BOSNJACIMA ? VRATIMO USTAV RE.PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE , ONAJ KOJI SE I DAN DANAS VAZI JER JE JEDINI , USTAV RBIH-e 1992 ! Dosta sirenja mrznje, srbo diktaure fasista i srbo narkomana - kriminalaca na vlasti ko sto su Dodik i Covic !
RS će raditi što im MMF i EU narede. Sve ostalo je šuplja koja ide uz gusle ubila se za kočićeve susrete dok se Kočić okreće u grobu.
Promijenićeš kad Amerika pritegne židovski inters je u pitanju.
vido ovog shokiranog...iznad zakona heheheh danas stvarno svaka budala ima racunar i internet zaboravi mamlaze zakon zvani islamska deklaracija njome u Republici Srpskoj jos od 192. brisemo dupe
Уз тебе смо предсједниче. Пуна подршка, а Потурице нека пуше.
Mile, ako budes morao mjenjat ces, nema ti tu previse polemike, ne pravi se da si iznad zakona...