Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
KOJI GENOCID..ODKAD JE OSLOBADJANJE ZEMLJE OD NESOJA I NEKRSTA ...GENOCID!
I znamo da je svakom normalnom čovjeku teško prohvatiti da je krvnik i gennocidaš, ali morate se pomiriti s tim
...a RS je dio BiH i kao takav će ostati... Srebrenica je spomenik gennocidu koji us takvi kao ti napravili, i to treba da s zna...
Srebrenica je dio RS i kao takva će ostati!Znam da vas boli,a što se prije pomirite to bolje po vas.Nadam se da ćemo i u budućnosti ostati dobre komšije,ne bi bilo lijepo da pokvarimo ovako \"lijepe\" odnose.
ODMAH POSLIJE OLUJE.
balonja bubuljičavi, uzmi knjigu u ruke i uči!!! ostavi se ti pisanja po forumima, nije to za tebe, ovo je samo za pismene i pametneljude, a ti sigurno nisi takav... nego, da još priupitam, kad će referendum?
ma ja samo laprda, i ispod stola ih slaze u vrecu. svaka cast za podkradanje. 10 cista
NASTAVITE SA TAKVOM RETORIKOM NEMOJTE MISLITI DA RS NEĆETE DOVESTI U PAKAO A SRPSKI NAROD U NESTANAK.
Ovaj portal je definitno c.etnicko izzivljavanje mrznje nad Bosancima.
Hocemo demokaraciju a ne srpsku diktaturu, fasizma i primitizma, srpska diktatura je ta koja ce unistiti Bosnu i Hercegovinu! Ustav Repu.blike Bosne i Hercegovine , demokracija i sloboda !
Ko li njemu objasnjava tekst, i ko li su njegovi pomocnici..ja mislim da je krmak sa slike toliko nadareno glup da mu drugi citaju novine i objasnjavaju pojmove, sta koja rijec znaci... a jos on sam da se razumije u pravosudje...hahahahahahhaha ma to samo sjekiru i napanj...i dobro ga treba maljem utuc u glavu... SMMMMMMMMMMMMRTTTTTTT ČETTNICIMA ! KRATKO JASNO !
@Juniki 07.03.2012. u 18:[email protected] Ako do sada niste naucili da na ono sto kaze VELIKI DODIK da se ne traze vasa misljenja nego samo da cutite i klimnete glavom gore-dole, to je sve sto mozete da ucinite.
Armine gledaj svoja posla
Ovaj covjek ce odvest RS u rupu..definitivno , a i \'\'naš\'\' SDP nije nista bolji