Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Komotno ti Bosnjacki idioti mogu dati i Ministarstvo odbrane i Minsitarstvo sigurnosti jer oba ta Minsitarstva su potpuno beznacajna. Svaka cat DOdiku preveslo je tupavce Sulju i njegovog kera Zlaju sad moze da sa zemljom radi sta god hoce.
Da B o g da svi tvoji skupa s tobom završili kao ovi momci iz Vranice. Samo i znate ub ijati nen aoružane ljude, kuk avice vla ške. Boš njaci Mostara nikada neće zaboraviti koliko ste im z la nanijeli. p.s. Čim se ti dičiš hajv anu? Što ste poub ijali zarobljenike? Eto vam dike, koje ste vi budale
SELJACINA MAFIJAS FASISTA SILLEDZIJA KASAPIN KRIMINALAC KORUPCIJA DIKTATOR NACCISTA i NEPRIJATELJ i AGRESOR SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , ETO STA JE KASAPIN I FASISTA MILORAD DODIK...!!! SIKTER U SVOJU MATICU KRVOLOKA-VAMPIRA I BARBARA-TERORISTA \"RUSIJU\"...!!!
MINISTARSTVO CIVILNI POSLOVA, ODNOSNO ZA IZBJEGLICE I RASELJENA LICA. SRBI KUPUJTE TRAKTORE SA PRIKOLICAMA TREBAČE VAM, SIGURNO
Sidran: \" Republika Srpska je ko krasta, rana zaraste i krasta otpadne\"
JA NE VJERUJEM SVOJIM OČIMA NEGO MILORADU DODIKU DOHAKAJ rs-u , MISLIM DA ČEŠ TO PRIJE URADITI NEGO ŠTO SAM MISLIO, Ukinučeš ti i tužilaštvo BH i to odmah iza referenduma za ocjepljenje.
Dodo nisu bosanci sitnicari,znao sam dace ti dati.
Znamo mi da tebe samo interesuje ministarstvo finansija i vanjske trgovine lopove
pazi ovo: u isti daN se ukida tuzba protiv dodika, kad on potpisuje kreiranje nove drzavne vlade.. i to na vlastitu stetu. pa pitajte se , sta je politicki motivirano.. ahaha
KAKVE VEZE IMA KO JE DOBIO KOJE MJESTO KADA SVAKO KO DOĐE MORA DA RADI SVOJ POSAO ODGOVORNO I TRANSPARENTNO I NAJBOLJE ŠTO MOŽE!!!!
Maloprije smo čuli na federalnom dnevniku da je ovakvo Vjeće ministara, raspored ministranstav, smišljeno u kuhinji ŽUTOG, Bakira Izerbegovića. Tako IZETBEGOVIĆI smanjuju Bosnu i Hercegovinu, a Bošnjake ponižavaju i svode na nerelevantanu vjersku grupu.
hvala ti alija sto si unistio bosnu i ubetonirao je na 24%.
Pa moralo se i vama cobanima......kakvi ste da ste nesto dati.......ali da si dobio kljucna ......nisi.....ne lazi se Mile i ne lazi svoja goveda !!!!! Slavite vi Milu ......gubitnika......do juce nije htjeo cuti za povecanje budjeta .....pa i to prodje......pa rece 4 mjesta za sumnjake.....pa opet nista....pa milion puta rece referendum pa nista......pa milion puta ne treba nam vijece ministara....bolje ovako.....pa sage surlu.......pa secesija........miran razlaz.........ublehe.......ublehe......a vi glupe ovce sto ste slja-gle i one sto nisu....vec se i dalje drze svojih suma pu-si-te li pu-si-te lol !!!!! SIKTER....PS i jos vam podjeli sumsku na dva dijela.....e moji pap-ci......neka vam vase dike.......niko vas boilje ne han-dri :)))))))) SIKTER
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU :P
Tamjan se siri ,to Mile to im radi !