Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navodno rusima je RS na prvom mjestu, na drugom je Sirija, a JAPAN tek na trecem ;) :) :)
Neko ide kod Putina, neko kod "muslimanske brace'. Vidim mnogi su u delirijumu, pa ih nema na ovom clanku. Svi znamo da na vestima gde se pojavi Lemi uvek bude najkomentarisaniji. Sad je to ipak druga prica uz jadni pokusaj likova "sa dve makre u dzepu" da omalovaze ovaj susret. Dao bih ti aparat, ali nestalo, razgrabila su ti braca. :-)
@Misstake Ti znas sta je istina, OMG. Opusti se malo, moze ti doci na zlo... Kada se setim tek kada sam dosao na ovaj portal, svaka druga vam je bila ukida se RS, sad to retko cujem jer ste svesni sto vise odmice vreme, ona je sve jaca i samostalnija. Izdrazala je ono vreme kada je Rusija bila slaba, a SAD donoslila sankcije preko visokih predstavnika. Eto prodjose i ta vremena. Neko cujem govorite kako se RS propasti jer nemaju para.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ponestalo mu para ali sam siguran kroz daljnu buducnost da ce rs nestati
@laser na vještački način kako je i stvorena.
prije ce balijska sda nestati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moj Dodice hahha
Mora da nemaju humoristickog programa, pa dovedu ovu debelu smlatu da mu se sprdaju😂😂😂
JA MISLIM DA BOSNJE TREBAJU PODRZATI BARABU, JER AKO ON NE SJEBE GENOCIDNU, ONI BOSNJACKI MAGARCI SIGURNO NECE. BOLJE I BARABA, BAR JE INTERESTAN U OVIM SVOJIM GLUPOSTIMA, ZA RAZLIKU OD IVANICA SAKALA SA GLAVOM KRMKA.
Sve je istina, i Zeljka bila i lozi na inaguraciji trumpete i ne treba lova genocidasima, ali kad treba glasati za akcize ni Dzaferovic im ne smeta :)) gemocidni dio BiH nije samo od Papaka satkan vec i od glupana koji travu pasu hihihihi
Sta je bilo neki dan, SNSD-ovci napustili sjednicu jer im Djaferovic nije dao na pauzu?
I tako ona bijeda sad po RS-u svrsava iako i dalje voze lade i cuvaju svinje u oronulim kucama. Banja Luke ko i malo ima, tu se i zivi ostalo je kad prodjes da pomislis da je 88 godina....
STA SE ONO PUTIN SMIJE STA BAJA PRICA, A PREVODILAC PREVODI? DODIK: ZNATE, TREBA NAM 500 MILIONA EURA ZA TEKUCE TROSKOVE DO KRAJA GODINE, DA NAM POKLONITE KAO PRAVOSLAVNOJ BRACI? PUTIN: HAHA, VEOMA STE SMIJESNI MISTER, KAKO SE ONO ZOVETE, AH DA, CVIJANOVIC. IMATE JOS KAKVIH SALA?
hahahahahaha koja dileja ali zna on sta treba da slaze pa da mu ovcice spontano dozive orgazam
Boli Rusa kuratz za vama dokazano 1999 kada su vam bili najpotrebniji , samo se vi zamjerajte EU i Amerima to nama pase pa ce da vas nestane a ne zaboravite ko vam je dao tu rs Rusi nisu garant ;-)
Haha ma ti si lud definitivno
Kakav pajac ovaj Dodik. Putin ga drzi samo da bi izazivao probleme EU. A ne da mu ni kredit. Malo ga pusti da sjedne blizu i to je sve. Rekao si Mile da ces traziti kredit ako se vidis sa Putinom. i? Sta bi? Hoce li biti para?
A slike, je li ovako izgleda zvanicni prijem kod Putina. Usput u nekavom holu. Jadno.
Ma to je business konferencija u St. Petersbourgu, ovakvih kao Dodik tamo stotine i hiljade. Putin se vjerovatno raspodijelio po pet minuta za slikanja i to je to. Vidis da Dodik vodi svog fotografa.
Ha ha ha evo Rusi trče u RS, kazu oaza blagostanja, ne bi me čudilo da Dodika izaberu i za predsjednika poslije Putina
Sva Rusija trepti nad Srpskom ! toliko im je važna ! :)) Kad nejač srpske potjeraju tenkovi ko iz Hrvatske Putin će se samo zagonetno smješkat ko mali MAli malik u filmu kad mu je umro otac a on dobio biciklo ! S tim da je Putin dobiti Krim, takav je ebi ga život dok nekom ne smrkne drugom ne svane !
Ova slika je montaza..
Upravu si... https://www.youtube.com/watch?v=p4XoghUr71Q
Pridrzi me za tuki ludi milojko😂😂😂