Komentari (507)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubrzo se završava priča sa Kosovom, a onda si ti na redu "predsjedniče". Jedina opcija, ako te ne uhapse prije toga, će biti da bježiš u Rusiju kao ona kuja od Miloševića.
"...moj Mile...nije ti lahko...16 godina borbe protiv Bosne a za nezavisnu eres...rezultat: Jad,propasti i dubioze...financijska,ekonomska,socijalna,energetska,zdravstvena,demografska,obrazovna, kulturna i svaka druga propast bez naznake za boljitak...a nezavisna eres nikad na vidiku.Moj Milorade???"
Hhahha ove Balije su smiješne baš koliko se kurče. Dobićete po pici ponovo, samo se vi zazajte. Ba biće manje od 17% teritorije, još tješnje nego u vašoj SDA faveli sada. LOL Nego Bošnje, je li došla voda? Ili ste zauzeti nabavkom maski za disanje? haha
Klix, počnite da zaobilazite ovu budalu na čelu BiH! Svako njegovo lupetanje nije za bilo kakav komentar. Sem, ako ne primečujete da je satjeran u čošak i pokušava makar da ogrebe. Ostalo je njemu još 65 dana!
Da hoćeš akobogda vrati ih sebi na 300 km i golfove 2 a ne da primaju od države koju nevole po 2000 km .
Ne vadi ga predsjednik ,iako je cvaka gotivim ga jer vama pacenicima nabija pritisak i komplekse . Dok svrsavate na kosovo iste vas svi zigu sa svih strana. Ali kako neobrazovanom debilu objasniti da mu je vaznija njegova buducnost ,buducnost njegove djece . Pa zar vam majmunim nikad nije palo na pamet da bi voljeli bolje zivjeti . Nije jer niste naucili na bolje. Ovo je vama papcima holivud . Do juce se igrali brabonjcima , imali kucu u selendri nekoj zabacenoj bez struje vode isad hadjije.
smajser... Predcednik je ugeljio, a kada priča na konferencijama, zvera lijevo i desno kao da svakog trenutka bahne IFOR sa tenkom i pokupi ga. Naravno, to će se i desiti za oko 65 dana. Zna to Mile odlično!
Ja jednostavno više nemam ni volje ni snage vjerovati u BiH, jer čim ste vi srbi izabrali ovog zlog seljobera dodika, umjesto npr. Srđana Šušnice, ne želim s vama imati posla. Bošnjaci glorificiraju diktatora erdogana, hrvati mafijaša čovića, ... Nema tu života. Samo korupcija, bezumni nacionalizam i demagogija... Pravac Irska.
Bobas - sretno. Ko ima snage i kuveta ostaće da se obračuna sa bandom i fašistima! Vi ćete biti muhađiri čitav život. Građani drugog i trećeg reda i bez mnogih tamo proklamovanih ljudskih i moralnih prava!
Kosovo je Srbija al u ..urcu hehehe
ja ba
Dodo je vec rekao: "Kada tzv. Kosovo moze imati vojsku, moze I tzv. rs". Pa probaj Mile, pa da vidimo sta ce se desiti
Šta će biti? Dobićete ponovo po pici pa ćete spasti na manje od sadašnjih 17%. Žalićete za SDA favelom. Nego je li došla voda u Teheran? LOL
Bilo bi najbolje kada bi se ti povukao u mirovinu ili otisao u svoju voljenu drzavu , ne zam da li bi ti oni davali ogromnu platu a da ti RAZDIRES i UNISTAVAS drzavu!
opet ce zakuhat, a nama ce govorit nece bit rata i mi cemo vjerovati kao 92
ovaj se okomio na obiljezja BiH, srecom nemas te nadleznosti, iduce mu je proglasenje vojske rs, zivi bili pa vidjeli
Mos ti razmatrat sta osss.. znam da je neobicno da ne skakucu svi oko tebe kao u RSu pa svaki dan trazis paznju medija ko malo razmazeno deriste.. te zastava te ovo te ono, smiri dizivljaj malo jer bitan si za zivot prosjecnog gradjanina ko cir na dupetu.. i ti i tebi slicni
Aneks jedan B, kažeš. Slobodno vi napustite oružane snage i naoružajte policiju, slobodno oopet pokrenite sukobe i provokacije, dolijaćeš i ti jednom Dodiče strašni.
OSBiH i onako nicemi ne sluze. Oruzje koje je kupovano krvavo za vrijeme rata je u ogromnim kolicinama donirano Iraku i Afganistanu i zato bosnjanski predstavnici koji su to nelegalno radili, moraju u zatvor.
Izaci ces ti malo sutra, to vam je jedina sigurnost da opstanete na ovim krajevima, htjeli vi to priznati ili ne! Malo farse gosp. Dodika nije na odmet u ovim teskim trenutcima za srpski narod. Ipak niste Kosovu ni do koljena!