Komentari (553)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhahahahahaahah pas koji puno laje ne ujeda
PTICA DODO TUZNA
HAHAHAHHAHA PLAČI DODIK TU POMOĆI NEMA....
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Pojedi govno
Ovo je velika pogreska sto je radjeno ovako. Umjesto da je pod pritiskom Zapada bio natjeran i sam Dodik da glasuje za zakon. Ovako ce islamizirani Srbi dovest do toga da ce totalno relativizirat Srebrenicu. Dodik i cijela oporba vam ovo nikad nece prihvatit. Srebrenica ce se od sad svakodnevno negirat, umanjivat, relativizirat…..do tocke, kad ce to postat kao nekom nazvat dobar dan.
DODIKOVA VILICA NA HAPARATIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kopirajte link youtube videa i saljite email ambasadi USA sa ovim tekstom: To His Excellency, Ambassador Eric Nelson As a citizen of Bosnia I am deeply concerned about the preservation of peace in this country because of nationalistic and hateful rhetoric and outright plans of Serbian politicians in reaction to the Genocide Denial law passed by OHR. I urge you to take the events unfolding in Republika Srpska as highly dangerous and do everything in your power to put a stop to it.
placi dodik tu pomoci nemaaaa
Znal ko kad ce zakazat sjednicu NSRA-a??? Takav šou na našim tv kanalima rijetko kad bude
Ovo ce sada jos više ličiti na vic, imas predsjednika države koji otvoreno u medijskom prostoru krši sve zakone, negira genocid, stvara materijal za krivično gonjenje (samosvjesno) a poslijedica nece biti. Pa sto bi ja placao kazne za ugašena svjetla u autu, parking, poreze o dohodku itd. Mislim...
Dodik na aparatima
Jedi govna hajde probaj ako si magup
E hajde baja, ponovi da nije bio genocid za 8 dana
Zakon stupa na snagu 8 dana od dana objave Odluke...što znači može da negira bez posljedica do tada...a nakon toga s posljedicama.
Idi ti u p materinu.. Mada ne znamo ni bi li te ona vise primila otpadu ljudski
Tacko tako DoDICK, pakuj kofere i mrs u pic mac iz koje si i dosao!
Ni skidanje ploce zlocinca, ni rušenje crkve, ništa se nije desilo. I ti ces se ništadesiti. Još malo!
usla voda u usiii
Ukinuti Republiku Srpsku zbog genocida
Genocid je bio u Srebrenici i cijeloj BiH
Ti si Mile u disoluciji, sada će ti se kasti samo.